Tereza Kesovija

Glazbena diva u novom broju Glorije Glow: "Face lifting sam napravila još prije 50 godina"

Za dugu mladost, konstatirala je Tereza Kesovija popravljajući ruž u Chanelovom ogledalcu, važni su "karakter, dobra volja, disciplina tijela i duha".

"Ima dana kad si izgledam dobro, ali i dana kad se ujutro pogledam u ogledalo i nisam zadovoljna time što vidim, što je i normalno. Moram naglasiti da me bore na vratu i rukama ne smetaju, one su moja krštenica. Doživljavam ih kao neke tragove mog života i nikad mi nije palo na pamet da ih pokušam ‘obrisati‘, kaže Tereza, čije lice ovih dana blista osobitim sjajem. Razlog je sjajan duet s Borisom Štokom pod nazivom "Kao nekad", a snimljen je i spot u kojem se Tereza pojavljuje u kreaciji svoje omiljene domaće dizajnerice Grete Gudelj, te nova francuska pjesma pod nazivom "L‘amour c‘est une chanson" čija je Tereza koautorica. Melodiju za nju napisao je francuski kompozitor Yves Gilbert, inače pijanist i kompozitor poznatog francuskog pjevača Sergea Lame, s kojim Terezu također veže dugogodišnje prijateljstvo.

image

Tereza Kesovija ima nepresušnju energiju

SAšA ŠEKORANJA

"Serge i ja se znamo od 1965. kad me prvi put kao mladu pjevačicu dočekao na aerodromu Orly u Parizu te je otad moj prijatelj, mentor i zaštitnik. Svake mu godine već tradicionalno pred Božić pošaljem paket s raznim delicijama, poput arancina, suhih smokava, mandula u šećeru i džema od gorke naranče, kao neki podsjetnik na tu našu prijateljsku vezu", otkriva pjevačica.

image

Tereza Kesovija 70-ih godina prošlog stoljeća

PRIVATNI ALBUM

Kad je ljepota u pitanju, Tereza se slaže s izjavom slavne pariške dizajnerice Coco Chanel: "La beauté devrait commencer dans l‘âme et dans le cœur, autrement les cosmétiques sont inutiles" - ili u prijevodu - ljepota treba početi u duši i srcu, inače je kozmetika beskorisna. A ako je netko lijep, ostat će lijep i u starosti, konstatirala je u novom broju Glorije Glow koji je u prodaji od 27. studenog, a u kojem vas čeka veliki intervju s glazbenom divom.

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
25. ožujak 2024 15:45