Mama i kći Addams

Catherine Zeta i Jenna Ortega vole istu kremu koja njeguje sve od usnica do koljena

Kultna krema već se gotovo cijelo stoljeće koristi za zaštitu i smirenje kože, a kako vidimo, ne nedostaje joj poklonika ni u mladim generacijama.

Netflixova serija Wednesday postala je golem hit, pa su oči javnosti uprte u glavnu glumicu Jennu Ortegu, a i u njenu mamu iz serije, Catherine Zetu-Jones. U tek nešto više od mjesec dana serija jedinstvenog Tima Burtona postala je vrlo utjecajna, naveliko se prenose i citiraju najbolje scene i dosjetke, a sve zanimaju i crtice iz privatnih života Wednesday i Morticie. Pokazalo se da ih osim sklonosti prema pomalo sablasnim sadržajima povezuje i sličan pogled na njegu kože. Obje, naime, koriste višenamjensku kremu koja je osmišljena još 1930. godine.

image

Catherine Zeta-Jones dobre je navike stekla u djetinjstvu

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Vječna ljubav

"Uvijek, uvijek sam se zaklinjala u Elizabeth Arden Eight Hour Cream. Moja baka ju je koristila kao odgovor na doslovno sve u vezi s kožom. Kada bih kao mala ogulila koljena, bilo je vrijeme za Eight Hour Cream", izjavila je Catherine Zeta-Jones koja sebe opisuje kao obožavateljicu losiona i bočica, piše New Beauty.

I dvadesetogodišnja Ortega, čini se, naginje klasici u zaštiti i hidrataciji kože, a favorit joj je upravo krema koju voli i Catherine. Ta se ljubav rodila na setu serije koji je, očekivano, bio u Rumunjskoj.

image

Mlađahna Jenna zavoljela je kultnu kremicu na snimanju u Rumunjskoj

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ujutro i navečer

"Tijekom snimanja, vizažistica Nirvana bi mi kremom Eight Hour Cream pripremala i štitila usnice svako jutro. Koristila ju je i kao tretman za kožu ako bi se pojavila suha područja zbog hladnoće, ali i za omekšavanje zanoktica. Ako je vani hladno ili su mi usnice suhe, to je moja krema broj jedan. Od nje usnice ne peckaju, ona ih samo jako hidratizira i ima lijepu ružičastu nijansu, pa i bolje izgledaju. Postala je dio moje jutarnje i večernje redovne njege. Nosim je svuda sa sobom, a jedna tubica traje vječno. Čak sam navukla i svoju mlađu sestru na nju", rekla je mlada Jenna.

image

Elizabeth Arden Eight Hour Cream

PRESS

Krema koju su glumice nahvalile u svom je dugom vijeku stekla kultni status, a novih joj poklonica i poklonika ne manjka. Diljem svijeta osvojila je više od stotinu nagrada. Kreirala ju je sama Elizabeth Arden, za njegu ispucale kože te za zaštitu i smirenje kože, a sada zaštićeno ime Eight Hour® skovala je vjerna klijentica koja je kremom namazala oguljeno koljeno svog djeteta i "osam sati kasnije" stanje je "magično" postalo znatno bolje. Tubica od 50 ml stoji do 200 kuna (27 eura).

Linker
21. travanj 2024 17:23