INSTAGRAM
U prahu

Obožavani Givenchy puder dobio je 2.0 verziju - evo što sve obećava novi, poboljšani Prisme Libre

Svojim 4-u-1 djelovanjem ovaj puder u prahu u 4 nijanse fiksira do čak 12 sati, a matirajući efekt traje i do 24 sata.

Svojim 4-u-1 djelovanjem ovaj puder u prahu u 4 nijanse fiksira do čak 12 sati, a matirajući efekt traje i do 24 sata.

Givenchy, jedan od najprestižnijih francuskih luksuznih brendova, već desetljećima simbolizira vrhunsku eleganciju, inovaciju i sofisticiranost u svijetu mode i ljepote. A kada je riječ o luksuznoj ljepoti, ne može se zaobići jedan od njihovih bestsellera, Prisme Libre puder u prahu koji je sada predstavljen u novom pakiranju i s novom formulom.

image

Givenchy Prisme Libre

INSTAGRAM

Prisme Libre puder oduvijek je bio jedinstven zbog svoje četiri nijanse u jednom pakiranju. Ova značajka ostaje i u novoj verziji, ali sada je brend prilagodio nijanse kako bi bile još učinkovitije u korekciji i ujednačavanju tona kože. Formulu pokreće tehnologija Prismatic Light™ za cjelodnevni učinak bluranja koji poboljšava prirodnu blistavost kože. Nova ultra-fina formula je 46% lakša od prethodne, napravljena je od mikroniziranog praha kako bi pružila udoban prozračni i dugotrajan finiš koji se ne osjeća na koži.

Svojim 4-u-1 djelovanjem ovaj puder fiksira do čak 12 sati, a matirajući efekt traje i do 24 sata. Nadalje, tu je i novi dizajn poklopca koji je ažuriran kako bi se uskladio s ostatkom asortimana Prisme Libre pa sada proizvod izgleda modernije i luksuznije. Iako je težina pudera smanjena, potrebna je ista količina korištenja - lakša formula osigurava jednako dugotrajnost i učinkovitost.

U novu varijantu ugrađena je i nova "Prismatic Light Tehnologija" koja uključuje tzv. svjetlosne reflektore i čestice koje se stapaju kako bi raspršile svjetlost po licu. Rezultat je gladak finish bez teksture koji gotovo podsjeća na kremu na koži - njeguje kožu i daje joj zdraviji izgled. Givenchy je u posljednje vrijeme usmjerio svoj fokus na održivi razvoj i društvenu odgovornost. Poduzeli su korake kako bi smanjili ekološki otisak, uključujući korištenje održivih materijala i etičkih praksi u proizvodnji pa su iz stare formule uklonjeni su talk i dimetikon, što je ovaj proizvod učinilo zdravijim i održivijim, a vrlo brzo nakon izlaska proizvoda pojavile su se na TikToku brojne recenzije i usporedbe stare i nove formule.

Prisme Libre puder u prahu dostupan je u 7 nijansi, a svaki je dizajniran kako bi pristajao svakom tonu kože i kombinira 4 komplementarne boje - dvije nijanse za korekciju boje i dvije koje ujednačavaju ten. Obje se stapaju u jednu za makeup look kakvog želite, a cijena mu je 59,19 eura.

Linker
15. rujan 2024 05:30