PROFIMEDIA
Promijenila ploču

Jane Seymour otvoreno o estetskim zahvatima: ‘Mislila sam da sam gadno pogriješila‘

Poznata britanska glumica sada je otkrila da je ipak posjećivala ordinacije estetskih kirurga, što je ranije negirala.

Poznata britanska glumica sada je otkrila da je ipak posjećivala ordinacije estetskih kirurga, što je ranije negirala.

Britanska glumica Jane Seymour, koju su mnogi najbolje zapamtili po glavnoj ulozi u seriji „Dr. Quinn, žena vrač”, i u svojoj 72. godini oduševljava vitalnošću i mladolikošću. Još donedavno o sebi je govorila kao o jednoj od rijetkih „u Hollywoodu” koje nisu otišle pod nož estetskih kirurga, iako je znala spominjati operaciju grudi.

Sada je u razgovoru za The Times otkrila da je u mlađim godinama ipak napravila neke estetske zahvate. „Kada sam imala 40 godina operacijom sam sredila oči, a u isto vrijeme sam sredila i grudi”, rekla je dajući ipak do znanja kako je u tome bila vrlo umjerena. „Liječnik koji mi je operirao grudi rekao mi je da nisu imali tako male implantate, morali su ih posebno naručiti za mene. Mislila sam da možda radim veliku pogrešku, ali opet, učinila sam to nakon dojenja gomile djece”, izjavila je majka trojice sinova i jedne kćeri.

image

Ranije se Jane zaklinjala u dobru njegu, sad ipak priznaje neke intervencije

INSTAGRAM
image

Jane Seymour uživa u životu

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Još prije tri godine nekadašnja Bondova djevojka drugačije je govorila, pa je tada za The Times rekla da se osjeća toliko vitalno da bi mogla glumiti 25-godišnjakinju te da nije imala estetske operacije. Sad je možda i prvi puta detaljnije govorila o zahvatima koje je imala. U New Beautyju su se prisjetili kako je i njima 2020. rekla da vjeruje kako je „dobra kvaliteta kože stvarna tajna mladolikosti lica”. Tada se zaklinjala da su „večernja upotreba retinola, zaštita od sunca, kvalitetna njega koja čini kožu punom i sve ono što nas čini zdravima” najbolja anti-aging tajna za koju ona zna. Što se tiče estetskih operacija, a osobito face liftinga, uvjeravala ih je kako nema ništa protiv toga, ali... „Ne kažem da ne bih nikada to učinila, ali nisam još učinila” izjavila je tada. Nisu joj to zamjerili, pišu, u prvom redu zbog njenog pozitivnog pogleda na život i starenje. U vrijeme karantene rekla je: „Nemam se na što puno žaliti. Pusti me samo da još više ostarim! Samo volim biti živa. Sve iznad toga je bonus.” Glumica u tom bonusu uživa – trenutno je vrlo zaposlena jer snima drugu sezonu serije „Harry Wild” u kojoj glumi glavnu ulogu detektivke amaterke.

Linker
29. travanj 2024 06:18