PLASTIC FANTASTIC

Julia Fox: ‘Kanye mi je ponudio platiti operaciju grudi dok smo kartali Uno. Osjećala sam se kao njegova marioneta‘

Glumica i manekenka sa slavnim je glazbenikom bila u živopisnoj vezi oko mjesec dana

Kanye West i Julia Fox

 J.m. Haedrich/Sipa Press/Profimedia/J.m. Haedrich/Sipa Press/Profimedia

Julia Fox odbila je ponudu za plastičnu operaciju dok je imala kratku vezu s Kanyeom Westom tijekom 2022. godine, piše Page Six. Manekenka se prisjetila u svojim memoarima "Down the Drain" kako je West spomenuo povećanje grudi dok su se družili u hotelu, iz kojih je The Guardian objavio ulomak.

"Proveli smo dan igrajući Uno i igru koja uključuje označavanje pozitivnih riječi u rječniku", napisala je 33-godišnjakinja. Tada je kako tvrdi, 46-godišnji reper odjednom ‘ispalio‘ kako će joj platiti operaciju grudi ako želi. Fox, koja je odbila tu ležerno izrečenu ponudu, napisala je i kako je imala "dobre namjere" kada je počela izlaziti s Westom u siječnju prošle godine.

"Ušla sam u to osjećajući da bi sve ovo moglo biti značajno i nevjerojatno, a on bi mogao otvoriti toliko vrata", objasnila je glumica. Otkako se razišla od Westa u veljači 2022., dakle nakon samo mjesec dana veze, Fox vjeruje da je korištena kao ‘pijun‘ tijekom razvoda dizajnera kolekcije Yeezy od reality zvijezde Kim Kardashian.

image

Kanye West i Julia Fox

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/The Mega Agency/Profimedia

"Vrlo sam brzo saznala da me koriste kao oružje. Osjećala sam se kao njegova mala marioneta," rekla je za Los Angeles Times 29. rujna. Fox je to ponovila u svom intervjuu za The Guardian tijekom vikenda, zaključivši: "To je bilo ponižavajuće. To je stvarno gadna pozicija."

Zvijezda serije "Uncut Gems" koja s bivšim suprugom Peterom Artemievom ima sina Valentina (2), istaknula je da je njezina veza s Westom "ne definira" jer je to bio samo trenutak u njezinu životu. Istaknula je također za New York Times prošlog mjeseca da nije imala "nikakav" seks s dobitnikom Grammyja tijekom njihovog zajedničkog vremena. Dok je opisivala kratkotrajnu romansu, kao i svoje djetinjstvo i glumačku karijeru u "Down the Drain", Fox je tvrdi "pokušala biti poštena" i "istinoljubiva" koliko god je mogla.

Naime, Fox je odbila potpisati ugovor o tajnosti koji joj je poslao West, rekavši glazbeniku da može "živjeti s time" da u tom slučaju ne bude njegova "prijateljica". West je nakon Fox ušao u vezu s Biancom Censori, s kojom se ‘oženio‘ u prosincu 2022.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:09