MARINA DESIGN X RUKE
kvaliteta po 'normalnoj' cijeni

Baš za proljeće: Ponuda i cijene torbi domaćih dizajnera

Dizajneri odjeće proširili su biznis i na torbe koje su bojama i stilom usklađene s njihovim aktualnim kolekcijama, a kvalitetom konkuriraju markama svjetskog glasa

Dizajneri odjeće proširili su biznis i na torbe koje su bojama i stilom usklađene s njihovim aktualnim kolekcijama, a kvalitetom konkuriraju markama svjetskog glasa

HIPPY GARDEN

Kolekcijom odjeće dizajnerice Đurđice Vorkapić dominiraju jarke boje i komotni krojevi maksi dužine - s čime su usklađene i torbe. Predimenzionirani modeli pravokutnog oblika imaju dugačke ručke, a sašiveni su od filca. Cijena: 1200 kuna.

HIPPY GARDEN

ENVY ROOM

Aktualna kolekcija haljina Vjeke Franetovića i Nikice Ivančevića romantičnog je dizajna, a od boja dominiraju crvena te bijela i crna. U tim je tonovima i linija malih damskih torbi koje se nose u ruci, a kao i haljine, ukrašene su volanima. Izradili su ih domaći obrtnici od kože, a stoji 1500 kuna.

ENVY ROOM

LEI LOU

Torbe koje je dizajnirala Aleksandra Dojčinović vrlo su glamurozne - raskošan dojam postignut je kombinacijom zlatnog metala i blijedoružičaste kože suptilnog sjaja koja podsjeća na sedef. Ukrašene su metalnom mašnom s ugraviranim logom brenda i nose se na ramenu. Proizveli su je domaći obrtnici i stoji 1499 kuna.

LEI LOU

KLISAB

Minimalizam svojstven kolekcijama odjeće Marka Šabarića i Tomislava Kliškinića vidljiv je i u dizajnu njihovih modnih dodataka. Torba iz proljetne kolekcije sastavljena je od dva geometrijska lika, trapeza i kruga, i nosi se u ruci. Sašivena je od kože i ima ručke od kromiranog čelika, a cijena joj je 750 kuna.

KLISAB

BITEMYSTYLE X BETA HOME DECOR

Uz kolekciju odjeće nadahnute bojama, krojevima i motivima meksičkih narodnih nošnji Zoran Aragović predstavio je limitiranu liniju cekera ispletenih od pamučnog konopa. Izradila ih je Elizabeta Delać, vlasnica hrvatskog brenda Beta Home Decor, i stoje 490 kuna.

BITEMYSTYLE X BETA HOME DECOR

MARINA DESIGN X RUKE

Dizajnerica Marina Obradović pristaša je angažirane mode. Poruke koje ispisuje na pamučnim haljinama i majicama sada je prenijela i na kožnate torbe nastale u suradnji s Marijom Ivanković iz marke Ruke. Modeli imaju duži remen pa se mogu nositi preko ramena, a cijena im je 650 kuna.

MARINA DESIGN X RUKE

ELFS

Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić u kolekcijama odjeće koriste jarke boje i upadljive uzorke, a vizualnom atraktivnošću ne zaostaju ni njihove torbe. Model Heart Red izrađen je od kože boje fuksije, s remenom od zlatnog lanca, i ručni je rad obrtnika. Cijena torbe je 1600 kuna.

ELFS

PRICE ON REQUEST

Gala Vrbanić ‘reciklirala’ je komade iz prijašnjih kolekcija svoje majke Ksenije Vrbanić, vlasnice i dizajnerice brenda XD Design. Tako je košulju od pamučnog popelina Gala pretvorila u torbu koja se nosi oko struka, a ukrasila ju je printom pseće dlake. Model Katarina proizveden je u pogonu majčine tvrtke u Čakovcu i stoji 850 kuna.

PRICE ON REQUEST

ANTHONY AVANGARD

Antun Aščić kreira uniseks kolekcije sportske estetike pa je i torba dimenzija manje ručne prtljage nadahnuta modelima u kakvima sportaši nose opremu za trening. Može se nositi na ramenu i u ruci, sašivena je od umjetne kože i proizvod je domaćih obrtnika. Krasi je izvezeni logo marke, a stoji 2000 kuna.

ANTHONY AVANGARD

ETNA MAAR

Uz svoje kolekcije avangardne odjeće dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik predlaže ruksak jednostavnog, geometrijskog oblika od plisiranog neoprena i glatke kože. Torba se može nositi i u ruci, a sašivena je u dizajneričinom atelijeru u Zagrebu. Cijena joj je 985 kuna.

ETNA MAAR

Linker
26. travanj 2024 21:53