BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
ona kao da ne stari

Zapanjila obožavatelje cool vještinom, ali i besprijekornom linijom na kojoj joj mnogi zavide

Glumica se sa svojim trenerom vratila izazovu #FitnessFriday kojim svojim pratiteljima daje savjete o vježbanju i potiče ih da se pokrenu.

Glumica se sa svojim trenerom vratila izazovu #FitnessFriday kojim svojim pratiteljima daje savjete o vježbanju i potiče ih da se pokrenu.

Već je naveliko poznato da 55-godišnja glumica Halle Berry izgleda kao da ima barem 20 godina manje, ali svaki put se iznenadimo koliko je ova žena posvećena brizi o svojem tijelu.

Iako ima nešto i u genima, Berry se cijelog života trudi biti fit - još od onda kada je osvojila svijet glumeći ljubavnicu Jamesa Bonda pa do danas. Čak i onda kada se odmara, glumica se voli baviti fizičkom aktivnošću, a ovoga puta za svoje obožavatelje na Instagramu skočila je na skateboard.

Na sebi je imala samo bijelu majicu s natpisom koju je na struku zavezala u čvor, bikini gaćice s tropskim uzorkom i sunčane naočale s okvirima u obliku srca.

Vrlo oskudan outfit za vožnju na skateu, uzevši u obzir da u svakom trenutku može pasti. No ne i Halle, jer je pokazala da se jako dobro snalazi na dasci. Na Instagramu je podijelilo čak nekoliko fotografija - na jednoj je sama, a ne druge dvije sa svojim trenerom Peterom Lee Thomasomom koji ju je pratio na drugom skateboardu.

Čitajte i: Halle Berry ‘okrivila‘ poznatu voditeljicu za tri propala braka: ‘Mogla si me spasiti jada kroz koji sam prošla‘

Inače, Halleine fitness objave dio su njezinog projekta #FitnessFriday - svakog petka svojim pratiteljima daje fitness savjete i potiče ih da vježbaju.

Osim što vježba, Halle je potpisala multimilijunski ugovor s Netflixom nakon što je njezin redateljski debi "Bruised" prošle godine bio na vrhu ljestvice gledanosti hit streaming servisa.

Linker
26. travanj 2024 23:47