NEJA MARKICEVIC/CROPIX
fanove privukao detalj

Trudnica na službenom putu: Maja Šuput prošetala Firencom u glamuroznom izdanju

Hrvatska pjevačica Maja Šuput fotografijom se javila iz Italije fanovima na Instagramu te privukla pažnju svojim zimskim outfitom.

Hrvatska pjevačica Maja Šuput fotografijom se javila iz Italije fanovima na Instagramu te privukla pažnju svojim zimskim outfitom.

Pjevačica Maja Šuput ni u poodmakloj trudnoći ne odustaje od svojih rituala dotjerivanja pa je u svakom trenu ženstveno odjevena te pomno našminkana.

Pjevačica poznata po vedrom duhu, nedavno je sa suprugom Nenadom Tatarinovom objavila da čeka dječaka, a fanovima na Instagramu je prije dva dana otkrila da je ušla u sedmi mjesec trudnoće.

Ulazak u 28. tjedan trudnoće Maja je obilježila fotografijom na kojoj pozira ispred raskošno okićene božićne jelke, odjevena u rebrastu bež haljinu. "Rastemoooo!", napisala je i objavom prikupila skoro 50.000 likeova.

Nakon novogodišnjeg slavlja kod kuće, Maja se uputila u Italiju, gdje je, kako kaže, morala otići zbog posla.

Fanovi su brzo prepoznali da je riječ o Firenci, točnije poznatom srednjovjekovnom mostu Ponte Vecchio.

Trudnica Maja, za šetnju preko rijeke Arno odjenula je glamuroznu zimsku kombinaciju finog kaputa boje devine dlake, koji je upotpunila hit detaljima, kapicom s pomponom, avijatorskim sunčanim naočalama i rukavicama od kože koje su privukle najveću pažnju obožavateljica na Instagramu.

"Kad ti dosade te rukavice, proslijedi mi ih", napisala je jedna obožavateljica, dok je druga dodala: "Majo, super izgledaš, hoću te rukavice!".

Linker
27. travanj 2024 00:39