velika sreća

Baby boom na HTV-u! Trudne urednice i voditeljice ‘Dnevnika‘, prinove stižu oko Nove godine

Voditeljice i urednice Anita Bilić i Vlatka Kalinić obje će majkama postati po treći put, a urednica odjela Katarina Periša Čakarun podržava baby boom na javnoj televiziji.

U Informativnom programu HTV-a događa se pravi baby boom. Trudne su urednica i voditeljica HTV-ova središnjeg Dnevnika Vlatka Kalinić te urednica i voditeljica Dnevnika 3 Anita Bilić, prenosi Jutarnji.hr.

"To su lijepe vijesti. I sama sam majka dvojice sinova, Brune i Mihovila, i nema na svijetu ničeg važnijeg i vrednijeg od djece i obitelji. Koliko mi god prvo u glavi bude posao i činjenica da uskoro moram tu osobu zamijeniti nekim drugim u vrijeme porodiljnog dopusta, ustvari se istinski veselim njihovoj sreći jer djeca jesu sreća i golema ljubav", rekla je urednica odjela Informativnog medijskog servisa HTV-a Katarina Periša Čakarun.

image
Anita Bilić
KRASNODAR PERSUN/HRT

"Uskoro nam stiže sin i svi mu se jako radujemo. Još malo je ostalo", rekla je za Jutarnji Anita Bilić, majka dvije kćeri od 13 i deset godina. I njoj, kao i kolegici Vlatki Kalinić, treće dijete stiže uskoro, odnosno oko Nove godine.

Čitajte i: Mirta Šurjak priprema se za Maraton lađa i poručuje kritičarima: 'Ako odjenem Batmanov plašt, onda će valjda svi bit zadovoljni'

"Imam kćer od pet godina i sinčića od dvije i pol. Kći nam je već rekla da će ona biti šefica braći i da će ju morati slušati. A ime? Ne znamo još. Klinci misle da će biti Bob, po Spužva Bobu", rekla je Kalinić, koja planira biti radno aktivna dokle god se osjeća dobro.

image
Vlatka Kalinić
KRASNODAR PERSUN/HRT

Ove godine na HTV-u bebu je dobio i novinarski par Kristina Pešić i Eugen Husak, a voditeljica Maja Ciglenečki sedam mjeseci nakon poroda vratila se ekipi emisije "Dobro jutro, Hrvatska".

Čitajte i: Maja Ciglenečki o tome zašto se vratila na posao sedam mjeseci nakon poroda i kada je zadnji put bila na romantičnoj večeri

"Jutarnje šihte mi omogućuju usklađivanje posla i obiteljskog života. Zaista volim to što radim i posao za mene nije tlaka pa sam se radovala povratku i novim izazovima", rekla je Maja za Gloriju uoči povratka te dodala kako smatra da više neće imati djece.

Linker
06. ožujak 2024 04:00