LIONSSHARENEWS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Znakovit potez

Bivša uzvraća udarac: Kourtney Kardashian i Travis Barker dobili zakašnjelu ‘čestitku‘!

Kourtneyin muž četiri je godine bio u braku s Shannom Moakler koja je i majka njegovo dvoje djece. Nekadašnja manekenka ovih je dana jasno dala do znanja što misli o njihovoj ljubavi.

Kourtneyin muž četiri je godine bio u braku s Shannom Moakler koja je i majka njegovo dvoje djece. Nekadašnja manekenka ovih je dana jasno dala do znanja što misli o njihovoj ljubavi.

Vjenčanje članice najpoznatije reality obitelji očekivano nije moglo proći bez reakcija bivših ljubavi mladenaca. Niti dva tjedna od raskošne ceremonije u Italiji, javila se majka djece novog supruga Kourtney Kardashian, glazbenika Travisa Barkera.

Nekadašnja manekenka Shanna Moakler koja je Travisu bila druga supruga, a zajedno imaju sina Landona i kći Alabamu, objavila je da se planira riješiti njegovog zaručničkog prstena.

image

Travis i Shanna na početku veze.

SBM/PICTURELUX/HOLLYWOOD ARCHIVE/PROFIMEDIA

U razgovoru za US Weekly, danas 47-godišnja Shanna rekla je da je to poglavlje njezinog života davno završeno te da nema smisla da prsten još čuva.

"Nadam se da će nekome drugome donijeti radost, kao što je i mene usrećio u jednom kratkom periodu", bila je više nego jasna Shanna, koja je s Travisom u braku provela ukupno četiri godine, a od 2008. nisu skupa.

Čitajte i: TUŽNA STRANA INTIMNOG SVIJETA NAJSTARIJE KARDASHIANKE: ‘LJUDI ME VRIJEĐAJU, A NE ZNAJU KROZ ŠTO PROLAZIM!‘

Ovo nije prvi put kako se Shanna negativno oglasila po pitanju veze njezinog bivšeg i Kourtney, a mnogima je i znakovit trenutak koji je odabrala zbog čega vjeruju da je još emotivno vezana uz Travisa te da ju je njegovo nedavno vjenčanje uzdrmalo.

image

Shanna je sve donedavno nosila Travisov zaručnički prsten kojeg sada želi prodati.

PRESTON WARNER/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA

Prsten koji je Travis dao bivšoj supruzi u boji je srebra i ima neobičan ukras od dijamanta, a na aukciji će biti ukupno tri dana, do 31. svibnja. Početna cijena mu je 51 tisuća dolara, no Shanna se nada da će za njega dobiti 120 tisuća dolara, što je za 40 tisuća manje od cijene koju je za njega platio bivši bubnjar Blinka - 182.

Linker
26. travanj 2024 02:34