street style

Ovog puta su i muškarci na zagrebačkoj špici pokazali da itekako imaju stila

Sudeći prema fotografijama, možemo zaključiti da su i Zagrepčani itekako modno osvješteni te prate trendove koji se trenutno nose.

Vikend na zagrebačkoj špici uvijek je savršena prilika za modnu inspiraciju i brzinski pogled na najnovije trendove. Kratkim đirom po najprometnijoj ulici u Zagrebu zaključili smo da nisu samo naše dame u trendu, nego ih i muškarci vjerno prate u stopu. Tako smo ovog puta izdvojili najbolja muška styling izdanja koja su nas oduševila na prvi pogled, a naročito su prevladavali topli vuneni kaputi, karirane hlače i trendi tenisice.

Hrvatski kazališni glumac Marinko Leš, i inače je poznat po istančanom ukusu i stilu, tako nas je još jednom oduševio svojim modnim odabirom. Ono što se posebno istaknulo na njegovom stylingu bile su crne Prada chunky čizme, neizostavni modni dodatak tijekom hladnih dana i niskih temperatura, te crni dugački kaput francuske modne kuće Balmain. Ispod kaputa nazirali su se svijetloružičasti pleteni pulover te tamnoplave hlače širokog kroja.

image
JOSIP MOLER CROPIX

Osim njega, svojim nas je zanimljivim lookom također oduševio još jedan Zagrepčanin koji je pravi dokaz da i muškarci znaju kako isfurati najnovije trendove. On je savršeno iskombinirao karirane sive hlače, crne čizme, trendi kožnu jaknu s krznom te satensku košulju bordo boje, nijanse koja bi prema najnovijim predviđanjima mogla biti jedan od najvećih hitova u nadolazećim mjesecima.

image
JOSIP MOLER CROPIX
image
JOSIP MOLER CROPIX

Savršenom kombinacijom dugačkog sivog kaputa s kariranim uzorkom i chunky čizama oduševio nas je i još jedan gospodin. Kako bi dodatno upotpunio ionako upečatljiv styling, odlučio se za žuti šal, inače jedan od omiljenih zimskih modnih dodataka bez kojeg gotovo nijedna zimska kombinacija nije potpuna.

image
JOSIP MOLER CROPIX

I dok su se jedni odlučili za kaput, drugi su isfurali zimsku jaknu s krznom koja je također jedan od must-have komada ove zime. Isto tako, iako su chunky čizme odičan odabir za niske temperature, većina muškaraca na špici ipak se odlučila za tople tenisice. Dani kada je muška populacija nosila tenisice isključivo za sportske aktivnosti daleko su za nama pa tako sada dominiraju modeli koji se savršeno slažu i uz one elegantnije komade poput košulja, odijelo hlača i, naravno, neizostavnih kaputa.

image
JOSIP MOLER CROPIX
image
JOSIP MOLER CROPIX
image
JOSIP MOLER CROPIX
Linker
25. ožujak 2024 07:06