PROFIMEDIA
Chic izdanje

Dama u crnom: Gisele Bündchen u kožnom outfitu od glave do pete

Na modnom događanju u organizaciji brenda Frame poznata brazilska manekenka nosila je dugački kožni baloner, mini haljinu i visoke kožne čizme s potpeticom.

Na modnom događanju u organizaciji brenda Frame poznata brazilska manekenka nosila je dugački kožni baloner, mini haljinu i visoke kožne čizme s potpeticom.

Brazilska manekenka Gisele Bü​ndchen, koja je i inače poznata po odvažnim modnim kombinacijama, ovog je puta u New Yorku privlačila poglede potpuno crnim oufitom. Svoju vitku liniju tako je istaknula odvažnim kožnim lookom od glave do pete. Na modnom događanju u organizaciji poznatog američkog brenda Frame nosila je dugački kožni baloner s remenom, mini haljinu i visoke kožne čizme s potpeticom.

image


MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Manekenka je styling dodatno upotpunila crnom lakiranom clutch torbicom sa zlatnom kopčom i elegantnim zlatnim nakitom, ali se zato odlučila za jednostavan i neupadljiv make-up. Tek je lagano zacrvenila obraze i usne kako bi došli do izražaja, dok je kosu ležerno svezala u rep.

image


MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Gisele je i inače pobornica prirodnog izgleda, a kako je nedavno otkrila, njezina svakodnevna beauty rutina uključuje ustajanje u pet ujutro, trčanje, meditaciju, vježbe disanja, ljekovite biljne dodatke prehrani, ali i mnogo poštovanja i ljubavi prema vlastitom tijelu.

"Moje tijelo je moj hram. Tako sam zahvalna što imam ovo tijelo", rekla je na nedavnoj prezentaciji organiziranoj povodom njene suradnje s brendom biljnih dodataka prehrani, Gaia Herbs, zbog čega je značajno promijenila stil života. Majka dvoje djece tako se prije par godina u potpunosti odrekla nikotina jer je shvatila koliko to negativno utječe na stanje njezine kože, kao i na njezino raspoloženje.

image
CLINT SPAULDING/SHUTTERSTOCK

"U ranim dvadesetima imala sam teške napade panike i depresiju. Kada si mlad, misliš da ti ništa ne može naškoditi, da možeš sve, vjeruješ da si superheroj. No to baš nije tako. Vaše tijelo vam daje do znanja kada je dosta", izjavila je 43-godišnjakinja priznavši kako se u mlađim danima često borila s anksioznošću i depresijom.

Linker
26. travanj 2024 05:49