Rita Ora Venecija

 MARCO/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Zanimljiv odabir

Hrabro ili previše? Upečatljiva Rita Ora u Veneciju stigla u poprilično izazovnom izdanju

Provokativna kombinacija ne ostavlja puno toga mašti, a mnoge je ovim izdanjem podsjetila na ekstravagantnu eru Lady Gage.

Provokativna kombinacija ne ostavlja puno toga mašti, a mnoge je ovim izdanjem podsjetila na ekstravagantnu eru Lady Gage.

Rita Ora imala je ulazak za pamćenje kad se pojavila na otvorenju 80. Filmskog festivala u Veneciji. U mrežastom kombinezonu s uzorkom točkica, šljokastim hlačicama (ili možda gaćicama?) te dugačkoj krznenoj bundi pozirala je fotografima. Čini se da pjevačica u posljednje vrijeme modnu inspiraciju crpi od kolegice Lady Gage jer vrtoglave platforme koje je odabrala za ovu kombinaciju izgledaju kao da su posuđene upravo iz njezina ormara. Inače, kombinacija koju je nosila dio je kolekcije kuće Nina Ricci.

32-godišnja Ora činila se izrazito dobre volje dok se vozila po venecijanskom kanalu i usputno pozirala fotografima koristeći brod kao rekvizit. Malo je mahala, malo se naslanjala, ali sve u svemu dobro se zabavljala te uživala u pozornosti koju je dobivala. Kako i ne bi kad je u ovoj izazovnoj kombinaciji koju britanski mediji već hvale na sva zvona privlačila baš svaki pogled. I dok će možda neki kritičari argumentirati da je ipak malo pretjerala s obzirom na događaj na kojem se pojavila, teško da će itko osporiti koliko pjevačica senzacionalno izgleda.

image

Rita Ora u Veneciji se pojavila u odjevnoj kombinaciji s potpisom brenda Nina Ricci

MARCO/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čak i u crnom mrežastom kombinezonu koji upravo zbog prozirnosti ne prašta niti najmanju nesavršenost, Ora u njemu izgleda besprijekorno. Crna boja i vrtoglavo visoke potpetice u kojima samo rijetki mogu praviti sigurne korake bili su joj saveznici za izduljivanje ionako vitke figure. I dok je i sama odjeća sasvim dovoljna za privlačenje pažnje, Rita joj je odlučila dodati još i sunčane naočale upečatljiva dizajna te predimenzionirane naušnice u obliku crnog srca kako bi ova primjetna kombinacija dobila stilsku točku na "i". Lagani make-up i jednostavna frizura bili su pun pogodak koji je malo primirio dojam i učinio da, čak i u ovoj poprilično hrabroj kombinaciji koju ne može nositi svatko, pjevačica izgleda odlično.

Linker
26. travanj 2024 00:11