Uključi se i osvoji

Slavimo i darujemo: Gloria i Etna Maar daruju vas poklon bonom u vrijednosti 1000 kuna

U povodu 27. rođendana magazina Gloria ovu veljaču vas darujemo! Naši partneri kroz sve godine izlaženja našeg magazina tim su povodom osigurali vrijedne nagrade za naše vjerne čitatelje. Danas vas daruje dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik, koja stoji iza legendarnog brenda Etna Maar.

Veljača je mjesec ljubavi, dobrih djela i - Glorijinog rođendana! Željeli smo da ovaj bude doista poseban, pa smo zajedno s našim dugogodišnjim vjernim partnerima odlučili darovati vas ne jedan dan ili jedan tjedan, nego cijeli ovaj mjesec!

Partnerica našeg velikog nagradnog natječaja je i dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik, koja stoji iza legendarnog brenda Etna Maar.

Povodom našeg rođendana, Etna Maar daruje vas poklon bonom u vrijednosti od 1000 kuna, idealnim da svoju garderobu osvježite novim, modernim komadom odjeće uz koje Andrijana Subotić Pjajčik izražava sebe, svoje emocije i doživljaj svijeta.Kako se uključiti?

Sve što trebate je:

  • zapratiti Instagram profil @gloria.hr
  • zapratiti profil @etnamaar
  • pratiti svakodnevno feed objave na Instagram profilu @gloria.hr
  • dočekati objavu naše vjerne partnera, lajkati je i napisati zašto biste je baš vi trebali osvojiti
  • tagirati osobu za koju znate da bi se također veselila nagradi naše partnerice

Ovdje pročitajte pravila nagradnog natječaja.


image
ETNA MAAR

Zahvaljujući iznimnom talentu i želji za materijaliziranjem svojih originalnih ideja, Andrijana Subotić Pjajčik već tijekom studija dobiva mnogobrojne pozive na revije u zemlji i inozemstvu. Tako su ju kao mladu dizajnericu upoznali ne samo domaći ljubitelji mode, nego i oni u zapadnoj Europi, Australiji te na Novom Zelandu. Zapažen rad donosi joj i stipendije British Councila za usavršavanja u Italiji i Velikoj Britaniji. Svoj rad idućih godina publici predstavlja na samostalnim te revijama organiziranima u sklopu velikih modnih događaja. Među njima su Cro-a-Porter, Zlatna igla i Modni ormar… Istražujući granice modnog dizajna surađuje s uglednim institucijama kao što su Galerija ULUPUH te Arheološki muzej u Zagrebu.

image
ETNA MAAR

Nit je njezina nit vodilja. Odrasla u obitelji, cijenjenoj po dugogodišnjoj proizvodnji trikotaže, dizajn Andrijane Subotić Pjajčik neraskidivo je vezan uz pletiva, materijal koji joj je nekada bio najdraža igračka, a danas medij kojim izražava sebe, svoje emocije i doživljaj svijeta. Pletivo često kombinira s raznovrsnim tkaninama koje dorađuje bojanjem te ručno izrađenim detaljima. Rezultat takvoga poigravanja s uzorcima, strukturama i koloritom materijala unikatna je odjeća po mjeri suvremene žene jake individualnosti. Sudjelujući na dizajnerskim sajmovima diljem Europe iz prve je ruke dobila potvrdu da svoju modnu priču iz lokalne te regionalne uspješno širi k univerzalnoj.

Krajem 2004. godine Andrijana Subotić Pjajčik osniva modni studio Etna. Istodobno svojim kreacijama prišiva etiketu “Etna Maar”. Simbolično je to ime koje pršti energijom Etne, čudesnoga vulkana na Siciliji, i Dore Maar, samouvjerene i ekscentrične fotografkinje iz doba nadrealizma. Ta energija utkana je u svaki predmet s potpisom Andrijane Subotić Pjajčik.

Divne Etna Maar kreacije možete kupiti i u web shopu.

Linker
03. prosinac 2023 14:24