PROMO
Hit

Najpoželjnija haljina sezone s potpisom Aleksandre Dojčinović sada dolazi u Blanc plavoj nijansi i može postati vaša!

Ova mala plava haljinica dizajnerice Aleksandre Dojčinović svojom jednostavnošću i elegancijom naprosto ostavlja bez daha i nosiva je na sve kombinacije.

Nakon što je u potresu koji je u ožujku ove godine zadesio Zagreb, dizajnerica Aleksandra Dojčinović izgubila svoj već svima poznati showroom u Frankopanskoj ulici, vratila se na scenu ne samo s novom adresom na kojoj možete pogledati svoje omiljene komade, već i s ljetnim HIT komadom kojeg svaka žena jednostavno mora imati u svom ormaru. Inspirirana pariškom romantikom, popularna dizajnerica svojim novim modelom na gradske ulice donijela je dašak francuskog chica koji nas je u potpunosti oduševio.

Ova mala plava haljinica svojom jednostavnošću i elegancijom naprosto ostavlja bez daha i nosiva je na sve kombinacije. Od popodnevne šetnje gradskom špicom u špagericama ili sandalama, pa sve do večernjeg izlaska u modernim potpeticama, što god izabrali sigurni smo da nećete pogriješiti. Dodatnim odabirom stiliziranih modnih detalja, ovu haljinu možete iznositi na tisuću i jedan način i nikada vam neće dosaditi.

PROMO

Aleksandra je svoju inspiraciju pronašla u francuskom premium pivu Blanc 1664 koje je na hrvatskom tržištu dostupno od prošle godine, a prepoznatljivo je upravo po svojoj elegantnoj plavoj boci koja joj je poslužila kao inspiracija. Da je boja i više nego pogođena, svjedoči i podatak da je Institut za boje Pantone upravo ovu nijansu proglasio trend bojom za 2020. godinu.

PROMO

Ovog ljeta malu plavu haljinicu svaka moderna i trendi žena jednostavno mora imati u svome ormaru, a jedna sretna dobitnica može ju osvojiti odgovorom na nagradno pitanje koje se nalazi na sljedećem obrascu:

Sadržaj nastao u suradnji Glorie i Kronenbourg Blanc

Linker
29. rujan 2023 09:22