Pink manija

Zara donosi kolekciju s kojom se možete odjenuti kao prava Barbie

Ova kapsulna kolekcija posljednja je u nizu sada već brojnih kolaboracija s legendarnom lutkom Barbie.

Sada već službeno možemo reći da je Barbie obilježila ljeto, a možda i cijelu 2023. godinu. Sredinom srpnja dolazi premijera filma o lutki "Barbie", s Margot Robbie i Ryanom Goslingom u glavnim ulogama i vjerujemo da ste naletjeli barem na jedan outfit australske glumice kojim se transformirala u slavnu lutku. Ružičasta je tako najpoželjnija nijansa sezone, Barbie je izvor inspiracije, a film će sigurno premašiti očekivani iznos zarade.

Posljednjih tjedana izlaze brojne suradnje s Barbie, a posljednja od njih dolazi od španjolskog giganta Zare. Barbie kolekcija high street brenda istražuje ružičastu i zlatnu nijansu te šljokice, a donosi komade koji su replika pravih Barbie lookova - outfite s naglaskom na ružičastu, crnu, bijelu boju te traper, pidžame, beauty i modne dodatke poput marame, torbi i ukrasa. Kolekcija nije samo za žene već je Zara predstavila i muške komade - za Barbie i Ken matching lookove.

image
PROMO
image
PROMO

Neki komadi iz kolekcija, poput traper suknje ili kombinezona s trapez nogavicama podsjećaju i na estetiku modne kuće koja se inspirira Y2K modom i girly Barbie stilom, talijanski Blumarine. Većina komada je zaista nosiva - poput ružičastog kompleta mini hlačica i polo majice od pletiva, haljine retro kroja s gingham uzorkom, trenirki sa znakom B, mini haljine koja je sjajna za večernje izlaske i predivne duge haljine asimetričnog kroja koja kombinira sjaj šljokica i lepršavi šifon. Tu je i jednodijelni kupaći kostim na pruge, nastao po uzoru na model kojeg je originalna Barbie nosila u šezdesetim godinama (a Margot Robbie za vrijeme promocije filma). Osim na odjevne komade, obratite pažnju na dodatke - primjerice sjajno izgledaju ispunjene crne natikače na visoku petu koje nalikuju na dizajnerski komad. Ako ste pravi Barbie fan (ili samo volite ovakvu estetiku), ovo je kolekcija koja će vas oduševiti.

image
PROMO
image
PROMO
image
PROMO
Linker
24. travanj 2024 03:32