PRFOIMEDIA/GLORIA.HR
SLAŽETE LI SE?

Više sreće drugi put! Ove zvijezde nisu oduševile svojim stylinzima na Zlatnom globusu

Heidi Klum je zahvaljujući šljokičastoj haljini s perjem zasjela na vrh liste najgore obučenih, a kritike su dobile i Selena Gomez, Elizabeth Debicki i Salma Hayek.

Heidi Klum je zahvaljujući šljokičastoj haljini s perjem zasjela na vrh liste najgore obučenih, a kritike su dobile i Selena Gomez, Elizabeth Debicki i Salma Hayek.

Sa Zlatnim globusima je započela nova sezona dodjela nagrada, a zvijezde su jedva dočekale pokazati se u najboljem svjetlu. Međutim, nije to baš svima pošlo za rukom pa smo i ovoga puta svjedočili nizu promašenih lookova na crvenom tepihu.

Više sreće na Oscarima!

Heidi Klum poznata je po svojim domišljatim i inovativnim lookovima, no ovoga puta je ipak pogodila "krivi ton" sa šljokičastom haljinom s perjem. Iako joj je kreacija besprijekorno stajala, više je sličila plesnom kostimu nego stylingu prikladnom za ovakvu vrstu manifestacije.

image

Heidi Klum

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Quinta Brunson

JIM RUYMEN/UPI/PROFIMEDIA

Zvijezda sitcoma Abbott Elementary Quinta Brunson ovogodišnje će Zlatne globuse upamtiti po osvajanju kipića, ali ne i po pozitivnim kritikama za svoj styling. Simpatična glumica odabrala je haljinu sirena kroja od ružičastog i crnog tila, koja joj je osigurala mjesto na većini lista najgore odjevenih.

image

Jenny Slate

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ništa bolje nije prošla ni Jenny Slate, čiju su modnu kombinaciju mnogi proglasili previše ležernom. Iako joj je svilena Rodarte haljina odlično stajala, možda bi ipak bilo bolje da ju je sačuvala za neku neformalniju prigodu jer na crvenom tepihu Zlatnih globusa pravilo "manje je više" - ne vrijedi.

image

Selena Gomez

HFPA PHOTOGRAPHER/PICTURELUX/PROFIMEDIA

S druge strane, Selena Gomez se odlučila za vrlo glamuroznu Valentino haljinu, no "wow" efekt je ipak izostao. Kroj i materijal haljine nisu laskali njezinoj figuri, a niti sama Selena nije izgledala kao da pršti od samopouzdanja u ovoj kreaciji.

image

Salma Hayek

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Salma Hayek se kao i uvijek držala svog provjerenog recepta - seksepila u kombinaciji s klasičnim glamurom, i dokazala da čak i s takvim "ziheraškim" pristupom može pogriješiti. Grube crne naramenice nisu imale apsolutno nikakvu poveznicu s nježnom naked haljinom koju je nosila, a na pobjednim fotografijama izgleda kao da joj je kreacija premalena. Također, frizura je također izgledala prilično nedorečeno i neusklađeno s vrlo elegantnom haljinom.

image

Elizabeth Debicki

JON KOPALOFF/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Elizabeth Debicki, mnogima poznata po ulozi princeze Diane u petoj sezoni Krune, odabrala je trendi ružičastu haljinu marke Miu Miu, čiji joj kruti, ravni kroj nije išao u prilog. "Zbilja su naštetili našoj curi s ovom haljinom", komentirao je na Twitteru jedan od obožavatelja Netflixove serije.

Linker
28. travanj 2024 07:18