Promo
Modni izbor dana

Stižu Samba tenisice u novim bojama

Najpopularnije tenisice sezone uskoro dolaze u čak više novih nijansi, i idealno pristaju ljetnoj atmosferi!

Najpopularnije tenisice sezone uskoro dolaze u čak više novih nijansi, i idealno pristaju ljetnoj atmosferi!

Ove godine Adidas Samba tenisice su neizbježne - retro model se prometnuo u ‘it‘ komad sezone i postalo je teško uopće nabaviti par u klasičnoj bijeloj nijansi. Ako ih već neko vrijeme pikirate, a ne želite izgledati kao većina ostalih koji su ih se domogli, predlažemo da stavite podsjetnik na 6. svibnja, kada u prodaju dolaze novi modeli u jarkim bojama.

Riječ je o liniji Samba tenisica koje je Pharrell Williams dizajnirao u suradnji s Adidasom za svoj brend Humanrace. Liniju tenisica je najavio na svom Instagramu, a dostupne boje u prvom dropu su žuta, narančasta, ružičasta, crvena i ljubičasta. Na fotografijama su predstavljene i zelena, bijela, crna i nijansa terakote, a datum za ove modele tek će biti najavljen.

Osim po upečatljivim bojama, tenisice se izdvajaju po tome što su rađene od posebne održive ECCO kože u čijoj se proizvodnji štedi potrošnja vode. Jezik na tenisicama ostao je produžen, po uzoru na originalne Sambe koje su u početku predstavljene kao nogometne tenisice, a vezice su također rađene od tanke kože u smeđoj boji. Najavljena cijena modela na Humanrace stranici iznosi 200 dolara.

Linker
27. travanj 2024 19:17