BORNA HRžINA/LANA ŠKABIć
sprema za svadbu

Snaha slavnog glazbenika Roda Stewarta savršenu vjenčanicu pronašla je u Zagrebu

Salon Le Concept by Alex Dojčinović novo je IN mjesto u gradu kada su vjenčanja u pitanju, a ondje je svoju haljinu pronašla i lijepa Amerikanka dubrovačko-hercegovačkih korijena - Nicole Artukovich.

Salon Le Concept by Alex Dojčinović novo je IN mjesto u gradu kada su vjenčanja u pitanju, a ondje je svoju haljinu pronašla i lijepa Amerikanka dubrovačko-hercegovačkih korijena - Nicole Artukovich.

Nicole Artukovich, lijepa Amerikanka dubrovačko-hercegovačkih korijena i zaručnica poznatog hokejaša Liama Stewarta, inače sina slavnog glazbenika Roda Stewarta i supermodela Rachel Hunter, prosinačke je dane provela u domovini svojih predaka u sasvim posebnoj misiji.

Naime, par je svoju dugogodišnju vezu, započetu još prije trinaest godina, dok su oboje pohađali srednju školu u Kaliforniji, iduće godine odlučio okruniti brakom, i to u Dubrovniku, odakle su Nicoleini djed i baka emigrirali u SAD. Lijepa Nicole u Zagreb je stigla sa sedmomjesečnim sinčićem Louiem Markom Roderickom Stewartom i to nakon što su nekoliko tjedana proveli u Londonu, u druženju s poznatim djedom, a obožavatelje slavnog glazbenika tom prilikom posebno je razveselio video njega i malenog Louiea kako sviraju klavir.

image

Nicole Artukovich je zaručnica poznatog hokejaša Liama Stewarta, sina slavnog glazbenika Roda Stewarta

BORNA HRžINA/LANA ŠKABIć

Vjenčanje zakazano u proljeće iduće godine u Dubrovniku nesumnjivo će u Grad dovesti brojna poznata lica, ali i privući pažnju svjetskih medija, pa ne čudi da je Nicole u potrazi za vjenčanicom već sada, kako bi sve bilo spremno na vrijeme. A koliko voli Hrvatsku, svjedoči ne samo činjenica da je za svoj najposebniji dan u životu odabrala grad u kojem je provela nezaboravna ljeta, čime je "zarazila" i cijelu obitelj Stewart, već i to što je svoju idealnu haljinu pronašla u srcu metropole, u salonu Le Concept by Alex naše dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

image

Idealnu haljinu pronašla je u Zagrebu, u salonu Le Concept by Alex iza kojeg stoji dizajnerica Aleksandra Dojčinović

BORNA HRžINA/LANA ŠKABIć

Sjajan je to kraj godine za dizajnericu, čije su vjenčanice ove godine nosile brojne poznate Hrvatice u gotovo svim krajevima svijeta.Tako se i Fani Stipković udala za bivšeg španjolskog nogometaša Fernanda Hierra u Meksiku u haljini Aleksandre. Svoju je vjenčanu haljinu kod nje pronašla i Iva Dalić, snaha Zlatka Dalića, a ovih je dana u Le Concept vjenčanici zablistala i TV voditeljica Iva Šarić koja se udala za Dinamovog nogometaša Brunu Petkovića.

image

Vjenčanice Aleksandre Dojčinović ove godine nosile su brojne poznate Hrvatice

BORNA HRžINA/LANA ŠKABIć

“Veseli me što smo u tako kratkom vremenu uspjeli postati IN mjesto kada su u pitanju vjenčanice i svečane haljine. To znači da smo napravili sjajan posao kod odabira i ponosna sam što naše cure više ne moraju u inozemstvo u potragu za savršenom vjenčanicom i modnim dodacima, već sve to, na jednom mjestu, uz optiku i moj butik Lei Lou, mogu pronaći kod nas u Ilici na čak 850 kvadrata. Naša je priča dokaz da itekako ima života u centru grada i ne mogu dočekati fotografije svih tih divnih mladenki koje se tek trebaju udati u našim haljinama “, ne skrivajući sreću rekla je dizajnerica nakon još jedne uspješne poslovne godine.

Linker
27. travanj 2024 02:20