fashion izdanja emmy

 SHUTTERSTOCK
emmy moda

Selena u najizazovnijoj haljini dosad, a Aubrey Plaza oduševila neobičnom satenskom kreacijom

Na 75. dodjeli nagrada Emmy nije nedostajalo pravog holivudskog glamura, a mnoge zvijezde su iznenadile elegantnim i jedinstvenim lookovima.

Na 75. dodjeli nagrada Emmy nije nedostajalo pravog holivudskog glamura, a mnoge zvijezde su iznenadile elegantnim i jedinstvenim lookovima.

Sezona crvenih tepiha u punom je jeku, a poznate zvijezde koje su se okupile u Peacock Theatreu u Los Angelesu na dodjeli prestižnih nagrada Emmy nisu nimalo razočarale. Večer je bila bogata brojnim upečatljivim i nezaboravnim modnim kombinacijama koje su plijenile pažnju okupljenih, a bila je tu istinu svega - od modernih izdanja do onih najglamurozniijih o kojima će se, ne sumnjamo, još dugo govoriti.

Kao dominantna boja večeri tako se ponovno istaknula crvena, i to u različitim nijansama od kojih je svaka izgledala senzacionalno, a za ovu trendi boju sezone odlučile su se glumice Camila Morrone, Katherine Heigl, Sarah Snook i Suki Waterhouse.

I dok se Morrone za svoju prvu Emmy nominaciju odlučila na elegantnu, minimalističku Versace haljinu, Heigl je odjenula satensku crvenu haljinu modne kuće Reem Acra. Zvijezda dramske serije ‘‘Succession‘‘ Sarah Snook izgledala je sjajno u glamuroznoj kreaciji poznate dizajnerice Vivienne Westwood, dok je Waterhouse pokazala trudnički trbušić u predivnoj haljini modne kuće Valentino.

image

Camila Morrone izgledala je senzacionalno u elegantnoj, minimalističkoj Versace haljini koja je vjerno pratila linije njezina tijela

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
image

Katherine Heigl oduševila je u dugačkoj satenskoj haljini modne kuće Reem Acra

ROBYN BECK AFP
image

Sarah Snook nosila je glamuroznu haljinu poznate dizajnerice Vivienne Westwood

FREDERIC J. BROWN AFP
image

Suki Waterhouse naglasila je trudniki trbuščić u predivnoj haljini modne kuće Valentino

FREDERIC J. BROWN AFP

Svojim je fantastičnim izdanjem također oduševila američka glumica Aubrey Plaza koja je za pojavljivanje na crvenom tepihu odabrala pomalu neobičnu satensku haljinu u blijedo žutoj nijansi, inače kreaciju poznatog španjolskog brenda Loewe, dok je Jenna Ortega nosila romantičnu midi haljinu s cvjetnim detaljima modne kuće Dior.

image

Aubrey Plaza nosila je pomalu neobičnu satensku haljinu brenda Loewe

FREDERIC J. BROWN AFP
image

Jenna Ortega u predivnoj midi haljini modne kuće Dior

FREDERIC J. BROWN AFP

Nakon Critics Choice Awardsa na kojem su veliki povratak doživjele haljine s predimenzioniranim elementima, zanimljiv trend nastavio se i na ovoj dodjeli pa je tako glumica Simona Tabasco nastavila slijediti primjer svojih kolegica te odjenula Marni haljinu s velikim 3D cvjetovima.

image

Simona Tabasco za crveni je tepih odabrala predivnu Marni haljinu s velikim predimenzioniranim cvjetovima

NEILSON BARNARD GETTY IMAGES VIA AFP

Neke od kombinacija koje su se također istaknule su one glumice Jessice Chastain koja je privlačila poglede u zelenoj gotovo neonskoj strukiranoj Gucci haljini s resicama pri samom dnu.

image

Jessica Chastain privlačila je poglede u strukiranoj Gucci haljini s resicama

NEILSON BARNARD GETTY IMAGES VIA AFP

Osim Chastain, odvažnim su se lookom istaknule Selena Gomez koja je odjenula poluprozirnu, svjetlucavu crnu haljinu Oscara de la Rente koja je u potpunosti naglasila njezinu liniju, te Claire Danes. Ona je za prvo pojavljivanje na crvenom tepihu nakon rođenja trećeg djeteta odabrala svijetloružičastu vintage haljinu brenda Balmain i pritom izgledala sjajno.

image

Selena Gomez odjenula je poluprozirnu, svjetlucavu crnu haljinu dizajnera Oscara de la Rente

NEILSON BARNARD GETTY IMAGES VIA AFP
image

Claire Danes je odabrala svijetloružičastu vintage haljinu brenda Balmain

ROBYN BECK AFP
Linker
28. travanj 2024 15:34