BUSINESS MODE

Povratak u ured uz ženstven i sofisticiran stil

Ljetnom odmoru bliži se kraj, a pred nama je povratak u ured i na posao, a ovo su modne kombinacije koje će olakšati povratak u ‘business mode‘

Žurba, buka gradskih ulicama i jutarnje gužve polako nas vraćaju u realnost, a to znači da modne trenutke moramo prilagoditi povratku u svakodnevicu i na posao. Naravno, teško se nakon ljetnog odmora vratiti u poslovno okruženje, a Guess, kako bi nam olakšao taj proces, donosi komade s kojima će povratak na posao i brojne obveze biti lakši.

image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS

Ove jeseni, svijetli tonovi ponovno su in, a ženstvenost i sofisticiranost nije nešto od čega morate odustati. Visoke potpetice, plisirane suknje, veste ugodnih materijala neizostavni su dio svih ormara. Funkcionalnost odjevnih predmeta i jednostavna transformacija od casual do poslovnih kombinacija svidjet će se svima koji teže minimalističkom stilu.

image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS

Velike torbe efektan su detalj koji pristaje uz svaki stil, a odlično odgovaraju svima koji sa sobom u torbi uvijek imaju sve što im treba i ne treba. Bazične komade, dobre traperice i bijelu košulju odlični su za svakodnevne kombinacije, ali to ne podrazumijeva uniformiranost. Zabavni detalji poput volana na rukavima idealan su izbor za nezaboravni povratak u ured, a puderasti tonovi razveselit će sve koji se teško odvajaju od ljetnih boja. Inspiraciju za najbolje poslovne kombinacije pronađite u dućanima Guess, Guess Accessories, Fashion&Friends u Zagrebu, Splitu i Rijeci ili Fashion&Friends online shopu.

Linker
24. travanj 2024 01:14