Fashion inspiracije

Trendi kombinacije: Otkrijte najbolje streetstyle outfite iz Guessa

U svakom komadu, brend Guess pronalazi način da savršeno poveže najnovije trendove s klasičnom elegancijom, a tako je i ove sezone.

U današnjem svijetu mode, streetstyle ne samo da odražava individualnost, već i postavlja fashion trendove iz sezone u sezonu. Svaka ulica postaje kao modna pista, gdje se stil i osobnost isprepliću u nevjerojatnim kombinacijama. U ovom dinamičnom okruženju, brendovi poput Guessa ne samo da prate trendove već ih i postavljaju, donoseći nevjerojatne komade koji osvajaju srca svih zaljubljenika u modu. U svakom komadu, Guess pronalazi način da poveže najnovije trendove s klasičnom elegancijom, a tako je i ove sezone. U nastavku donosimo trendi odjevne kombinacije koje su idealne za ljubitelje streetstyle looka!

Casual jeans: Traperice kao osnova outfita

image
GUESS

Kad su u pitanju traperice, Guess nudi veliki izbor raznih modela s pomoću kojih ćete kreirati odlične kombinacije. Odaberite sve popularnije široke traperice za nešto opušteniji look, uz smeđi džemper s uzorkom zbog čega vam neće trebati nakit. Outfit upotpunite toplom jaknom i elegantnim gležnjačama na visoku petu. Za neobavezne šetnje gradom odlična opcija su chunky bijele gležnjače s kopčama koje možete kombinirati s tamnom sivim trapez trapericama. Guess dolčevita s logotipom i bijeli kaput na vezanje cijeloj kombinaciji dat će profinjeniju notu.

Ženstvena elegancija: Visoke čizme kao simbol stila

image
GUESS

Guess uspijeva spojiti snagu i ženstvenost u kombinacijama s visokim čizmama do koljena. Odabirom kariranog plavog kaputa i bijelog džempera na jedno rame, naglasit ćete sofisticiranost, dok kratke hlače od tvida i crne visoke čizme na petu dodaju dozu svestranosti i elegancije. Ako volite nešto neutralnije kombinacije, crni sako i bijela dolčevita su odličan izbor. Outfit podignite maslinastom kožnom suknjom i visokim čizmama, a sve zaokružite mini crnom torbicom sa zlatnim detaljima.

Inspiraciju za najbolje outfite u kojima ćete ostati zamijećeni pronađite u Guess, Guess Accessories, Fashion&Friends store-u ili online.

Linker
25. travanj 2024 10:47