PRESS
statement komadi

Od upečatljivih do totalno minimalističkih: Ovo su novi modeli sunčanih naočala

Što nam donosi nova sezona? S obzirom na to da su Tjedni mode iza nas, dobro znamo što možemo očekivati iduće godine - a ovo su trendovi kada su u pitanju sunčane naočale.

Što nam donosi nova sezona? S obzirom na to da su Tjedni mode iza nas, dobro znamo što možemo očekivati iduće godine - a ovo su trendovi kada su u pitanju sunčane naočale.

Iduća godina neće biti nimalo dosadna kada je u pitanju dizajn sunčanih naočala. Veliki izbor različitih modela razveselit će sve modne entuzijaste pa neće biti problem u ponudi pronaći nešto za sebe - od sportskih modela preko onih glam pa sve do komada za one ekološki osviještene. Ovo je nekoliko novih modela iz ponude talijanskog diva De Rigo koji nudi brendove kao što su talijanski POLICE i Furla, švicarski Phillipp Plain, sportska Fila ili pak potpuno ženstvena Yalea.

Ako ste u potrazi za klasičnim i casual komadima, Police ženska kolekcija donosi modele sunčanih naočala u geometrijskim oblicima i sportskim jakim linijama s izrazito podebljanim metalnim umetcima. U ovoj kolekciji se može pronaći nešto za svaki stil jer u svojoj ponudi imaju različite kontraste boja i animal printove.

image
PRESS

Muška kolekcija nostalgično baca u prošlost, to jest u devedesete godine prošlog stoljeća. Naočale uključuju profinjene detalje i trokutaste niti, a mogu se pronaći u različitim bojama: nebesko plavoj ili maslinastoj. Kao i kod ženske kolekcije, moguće je pronaći i dizajn sa životinjskim uzorkom.

image
PRESS

Za vječnu eleganciju pobrinuo se Yalea brend, koji kod ženske kolekcije nudi elegantne stilove koji ne izgledaju prenapadno. Yalea naočale donose siluete koje su meke i vijugave poput vala, a to je element koji predstavlja lagani motiv cijele kolekcije, karakterizirajući svaki okvir sofisticiranim detaljem.

image
PRESS

Philipp Plein kolekcija sunčanih naočala namijenjena je onima koji su malo buntovniji. Naočale su oštrijih oblika i imaju privlačne grafičke elemente. Svaki par naočala dizajniran je do najsitnijih detalja - od jarkih kristala preko lančića te umetaka od titana.

image
PRESS

Ženska kolekcija brenda Furla donosi minimalizam, eleganciju i suvremenost. Modeli naočala s profinjenim okvirima suvremenog dizajna uklopit će se u svaki stil. Uz jedinstvene detalje, boje se miješaju u rasponu od pastelnih do živih tonova.

image
PRESS

Za sve koji vole minimalizam u kombinaciji s malo retro duha, potrebno je odabrati brend Fila koji je svoju inspiraciju pronašao u savršenom spoju vintage oblika i inovativnih tehnoloških elemenata. Kolekcija donosi funkcionalne i estetske prednosti - rotirajući logotip te clip-on mehanizam s polariziranim lećama.

image
PRESS
Linker
27. travanj 2024 14:19