minijaturne torbice

 LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
Trend koji traje

Mini torbice ne silaze s trona najpoželjnijih pa smo pronašli komade za svaki budžet

S obzirom na to da je riječ o bezvremenskom modelu, ove torbice bez problema možete nositi na gotovo svaku kombinaciju, bilo da je riječ o sportskom looku, poslovnom stylingu ili elegantnom izdanju koje odiše daškom glamura.

S obzirom na to da je riječ o bezvremenskom modelu, ove torbice bez problema možete nositi na gotovo svaku kombinaciju, bilo da je riječ o sportskom looku, poslovnom stylingu ili elegantnom izdanju koje odiše daškom glamura.

Iako su na samom početku popularnosti često izazivale čuđenje i ljudi su ih smatrali nepraktičnima, mini torbice već su nekoliko sezona na samom vrhu popisa želja brojnih trendseterica, a po svemu sudeći, tako će ostati još neko vrijeme. S obzirom na to da je riječ o bezvremenskom modelu, ove torbice možemo bez problema nositi na gotovo svaku kombinaciju, bilo da je riječ o sportskom looku, poslovnom stylingu ili elegantnom izdanju koje odiše daškom glamura. Iako njihov izgled sugerira da to baš i nije tako, mikro torbe uistinu imaju mnogo veći kapacitet nego što bismo to isprva pomislili. Također su vrlo praktične za nošenje, ali nas uza sve to dodatno uče boljoj organizaciji jer u njih možemo staviti samo ono najnužnije.

Jedna od fashionistica koja često nosi mini torbice je Leonie Hanne, 35-godišnja njemačka blogerica i model koju je lani platforma Launchmetrics proglasila najutjecajnijom influencericom na svijetu. Samo na Instagramu prati je više od 4,6 milijuna ljudi, a svojim istančanim i prepoznatljivim stilom nikada ne prolazi nezapaženo. Ove je sezone uistinu nosila mnogo varijanti trendi mini, pa čak i mikro torbice, a svaki je put izgledala sjajno.

image
COURTESY OF ISABEL MARANT LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image
DANIELE SCHIAVELLO LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image
COURTESY OF GCDS LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

No poznata influencerica nije jedina koja zna kako nositi ovaj it modni dodatak sezone. Kylie Jenner, Gigi Hadid, Hailey Biber i Kaia Gerber samo su neke od brojnih poznatih it djevojka koje su savršeno isfurale mikro torbicu. Osim toga, mnoge modne kuće i high-street brendovi u svojim su najnovijim kolekcijama predstavili upravo različite varijante spomenutih minijaturnih torbica.

Od posve neutralnih nijansi takozvanog tihog ili ‘‘prikrivenog‘‘ luksuza, elegantne crvene pa sve do popularnih metalik nijansi, male torbice bit će bez sumnje jedan od must have modnih dodataka u mjesecima koji su pred nama. Upravo smo zbog toga pronašli i izdvojili nekoliko modela za svaki budžet koji su nas osvojili na prvi pogled.

image

Zara torba za nošenje preko ramena minimalističkog stila (12,99 eura)/Zara crna mini torba za nošenje preko tijela (9,99 eura)/Jacquemus ružičasta minijaturna torba (655 eura)/Zara mini city torba s ukrasnim kamenčićima (22,99 eura)

ZARA/MYTHERESA
image

Bottega Veneta mini torbica (3500 eura)/Balenciaga ružičasta torba (2650 eura)/Gucci ručna torba (2980 eura)/Jacquemus baby plava torbica (392 eura)

MYTHERESA
Linker
27. travanj 2024 13:53