15 modela

Kožna jakna nam je omiljeni jesenski modni komad iz ormara

Pronašli smo 15 primjeraka kožnih jakni u kojima ove sezone postižemo onaj kulerski, pomalo buntovan look.

Uz baloner i dobar jeans, na popisu najboljih jesenskih staple komada nalazi se kožna jakna. Ovaj bezvremenski modni klasik zauvijek je cool, praktičan i nosiv kroz cijelu jesensku sezonu. I nosit ćemo je cijelu sezonu, a u slučaju da ste u potrazi za novim modelom, složili smo mini vodič kroz trenutno najpoželjnije modele.

Ono što trendovi sugeriraju je: kožna jakna vintage izgleda, smeđeg ili sivog tona koji izgleda iznošeno. Poželjno je da je njezin kroj oversized i da podsjeća na avijatičarsku jaknu. Takvi modeli trenutno su preplavili ponudu trgovina, a osim u najnovijim kolekcijama, ovakve modele i bolje je pronaći u second hand ponudi.

image

Kožne jakne iz ponude Pandana

PROMO

Vintage online shop Pandan nije nas razočarao ejsenskom kolekcijom koja donosi bajkerice, bomberice, moto modele, a posebno se izdvaja smeđa jakna od distressed kože, kraćeg i šireg bomber kroja na kojoj se mogu skinuti rukavi pa se može nositi i kao prsluk.

U ponudi luksuznih brendova izdvaja se Saint Laurent, čija je kožna jakna među ostalima i pokrenula ovaj trend, a slične modele nalazimo u mangu - koji je predstavio u sklopu Selection rubrike jakne od prave kože s distressed efektom - od kojih su u prvom planu oni u smeđim nijansama. Zara, a zatim i Bershka također nude cool modele, a nekoliko onih koje su nam zaokupile pažnju izdvajamo u nastavku.

image

Kožna jakna By Malene Birger; Garderoba (1150 eura)/
jakna od umjetne kože Zara (49,95 eura)/
bajkerska jakna od umjetne kože H&M (69,99 eura)

PROMO
image

Bomber jakna od umjetne kože Zara (49,95 eura)/
jakna od umjetne kože H&M (49,99 eura)

PROMO
image

Predimenzionirana kožna jakna iznošenog efekta Mango (359,99 eura)/
bomber kožna jakna Mango (279,99 eura)/
kožna oversized jakna Bersjka (99,99 eura)

PROMO
image

jakna s krznom The Frankie Shop (235 eura)/
pilotska jakna od umjetne kože Bershka (35,99 eura)/
oversized jakna od umjetne kože Bershka (49,99 eura)

PROMO
Linker
15. travanj 2024 19:39