FOTOGRAFIJE: PROMO
Nova kolekcija

Zlatno ulje afričke marule spašava suhu i ispucalu kožu

Nova kolekcija beauty brenda oduševljava bogatim teksturama, ali i brzom i učinkovitom njegom suhe, ispucane kože tijela i usana te održavanjem prirodne ljepote.

Nova kolekcija beauty brenda oduševljava bogatim teksturama, ali i brzom i učinkovitom njegom suhe, ispucane kože tijela i usana te održavanjem prirodne ljepote.

Zlatno ulje afričke marule poznato je po izvanrednim svojstvima za njegu kože. Lagane je i ugodne teksture, brzo se upija u kožu te snažno hidratizira uz antioksidativni učinak pa ne iznenađuje što je svoje mjesto ovaj sastojak pronašao u mnogim beauty preparatima.

I Melem predstavlja novu kolekciju proizvoda za njegu usana i tijela s ovim dragocjenim uljem, a biljka je odabrana upravo zbog svog jedinstvenog, prirodnog učinka. Zlatno ulje brzo se upija u kožu bez masnog traga, a učinkovito omekšava, hidratizira, sprječava starenje te osigurava blistav izgled koži. Dugoročno, ulje marule pridonosi poboljšanju strukture i gipkosti kože, učvršćuje tonus te usporava starenje kože.

Melem Golden Marula kolekcija nudi paletu proizvoda koji će se pobrinuti da svakog dana, prilikom malih rituala dnevne higijene, koža dobije cjelovitu njegu, a posebno se preporučuje suhoj, dehidriranoj koži sklonoj ljuštenju i neugodnom osjećaju zatezanja.

image
FOTOGRAFIJE: PROMO

U Golden Marula kolekciji nalaze se Melem za tuširanje bogate teksture, hidratantni losion s nježnim zlatnim sjajem koji trenutno omekšava, zaglađuje i pruža blistav izgled koži tijela, kao i univerzalna krema za ciljanu njegu suhih dijelova tijela, poput ruku, laktova, koljena, peta.

Dio kolekcije su i dva oblika dezodoransa – u roll-onu i u stiku. Oba su formulirana bez iritansa, poput alkohola, aluminij klorohidrata i parabena, a prvenstveno njeguju osjetljivu kožu pazuha pritom joj osiguravajući prirodnu svježinu. Za njegu usana, u kolekciji se nalazi balzam bogate formulacije i zlatnog sjaja koji uz nježan, zlatni sjaj, daje i prirodnu blistavost i svježinu usnama.

Linker
26. travanj 2024 08:37