PRESS
FJAKA GIVEAWAY

Uključite se u nagradni natječaj i osvojite proizvode domaćeg brenda uchka

Organski proizvodi domaćeg brenda kozmetike neizostavan su dio ljetne rutine njegovanja kože.

Organski proizvodi domaćeg brenda kozmetike neizostavan su dio ljetne rutine njegovanja kože.

Ljetni mjeseci zahtijevaju promjene u kozmetičkoj torbici, a to znači da je fokus prebačen na hidrataciju, lagane teksture i osvježavajuće, njegujuće sastojke koji obnavljaju i umiruju kožu koja je izložena jakim zrakama sunca. Naš odabir uvijek je domaća kozmetika, a jedan od brendova koji na tržište donosi organske preparate je uchka, organska kozmetika koja sadrži dragocjene ručno pripravljene ekstrakte samoniklog bilja.

uchka je prije ljetne sezone pojačala svoju ponudu preparatima koji ispunjavaju sve naše uvjete - njeguju i hidratiziraju kožu, štite je od sunca i morske soli koja dodatno isušuje te su idealni saveznici u beauty rutini. Duo za ljepotu i osvježenje su maglica Balancing Mist koja spaja ekstrakt divljeg matičnjaka, bušina i mente te umirujuću aloa veru. Pruža cjelodnevnu svježinu i hidrataciju te pomaže u fiksiranju make-upa tijekom vrućih ljetnih dana. Drugi favorit je BI-PHASE Body Elixir, za intenzivnu njegu kože tijela s obiljem karotenoida iz macerata organske mrkve, a namijenjen je obnovi i hidrataciji kože, sprečavanju reakcija fotoosjetljivosti i potiče zdravo, ubrzano tamnjenje.

Kako biste nadogradili kozmetičku ljetnu torbicu, darujemo vas s ova dva proizvoda - uključite se u naš nagradni natječaj na Instagramu jer nagrađujemo najkreativnije čitatelje. Pratite nas cijelog ljeta na Instagramu jer donosimo još zanimljivih nagradnih natječaja, a veliki ljetni vodič čeka vas na linku.

Linker
26. travanj 2024 07:45