PROMO
za Valentinovo

Savršen beauty poklon: Zablistajte uz tretmane i proizvode prilagođene samo vašim potrebama

Biologique Recherche osmislio je personalizirani poklon paket koji uključuje dijagnozu kože, nakon koje slijedi tretman prilagođen njezinom ili njegovom trenutnom stanju kože, koji izvode stručne kozmetičarke.

Biologique Recherche osmislio je personalizirani poklon paket koji uključuje dijagnozu kože, nakon koje slijedi tretman prilagođen njezinom ili njegovom trenutnom stanju kože, koji izvode stručne kozmetičarke.

Valentinovo je trenutak kad se prepuštamo nježnosti i strasti, prisjećajući se koliko su nam odnosi s bližnjima dragocjeni. Bilo da planiramo izraziti privrženost svojim voljenima ili, jednostavno, sebi odati priznanje i odvojiti vrijeme kako bi se prisjetili da sve počinje od nas, nećemo pogriješiti ako se odlučimo ljubav izraziti putem proizvoda za njegu kože. Naime, ponekad je najbolje za Dan ljubavi uzeti predah, odmaknuti se sami ili udvoje od užurbanog, stresnog okruženja, te stvoriti dragocjena sjećanja. Biologique Recherche je zato osmislio personalizirani poklon paket koji uključuje dijagnozu kože, nakon koje slijedi tretman prilagođen njezinom ili njegovom trenutnom stanju kože, koji izvode stručne kozmetičarke.

image

Biologique Recherche poklon bon

PRESS

Gotovo pa svi žele na Valentinovo izgledati što je moguće bolje. U paketu ćete zato naći masku za brzo, prirodno, učinkovito i zdravo uljepšavanje, ali i obloge protiv natečenosti za blistav i iskričav pogled. Pravi booster blistavosti, Masque PIGM 400, trenutačno poboljšava blistavost tena zahvaljujući svojoj formuli bogatoj iznimnim posvjetljujućim i antioksidativnim aktivnim sastojcima. Mekša od svile, njezina podloga od liocelnih vlakana savršeno se prilagođava obliku lica i omogućuje optimalnu raspodjelu aktivnih sastojaka. Ovaj istinski usavršitelj tena kožu čini svjetlijom i ujednačenijom. Patchs Défatigants, izrađeni od prirodnih bioceluloznih vlakana, prethodno su natopljeni formulom obogaćenom aktivnim sastojcima protiv natečenosti, podočnjaka i bora. Njihov oblik nalik pinceti omogućuje optimalno nanošenje što bliže konturi oka za učinkovitu i sveobuhvatnu njegu. Natečenost se trenutačno smanjuje, koža je zaglađena i podignuta, a bore i borice su manje vidljive, zbog čega oči izgledaju odmorno.

image

Biologique Recherche Masque PIGM 400

PRESS
image

Biologique Recherche Patchs Défatigants

PRESS

Usne igraju veliku ulogu u privlačnosti i izražavanju naših emocija. Kao i koža područja oko očiju, koža konture usana jedno je od najosjetljivijih područja na licu. Zbog toga je tu i duo za pune i dubinski nahranjene usne. Liftkiss je prethodno namočeni biocelulozni oblog koji pomaže regenerirati kožu i konturi usana daje volumen da bi bile punije. Već od prvog nanošenja, borice uzrokovane dehidracijom su smanjene, a usne su glađe i vidljivo popunjene. Osim obloga, tu je i izniman regenerirajući proizvod za njegu usana s nazivom Biokiss, koji hrani suhe usne i zaglađuje njihovu hrapavost. Njegova antioksidativna i smirujuća svojstva štite usne od vanjskih štetnih utjecaja, čineći ih ugodnijima i mekšima. Proizvodi se inače preporučuju za dehidrirana i oštećena trenutna stanja usana sa znakovima starenja.

image

Biologique Recherche Biokiss

PRESS

Za spajanje ugodnog s učinkovitim, Biologique Recherche predlaže ulje za njegu kože koje vam omogućuje da provedete ugodne trenutke sami ili udvoje, a istovremeno uživate u svim prednostima tretmana. Huile Fondamentale pruža jedinstveni osjetilni doživljaj i savršeno je rješenje za njegu tijela. Ova formula prirodnog porijekla, nemasne, suhe i ovijajuće teksture i tipičnog mirisnog potpisa pruža sjajne rezultate. Ako se nanese na tijelo, intenzivno hidrira i hrani, smanjuje suhoću i održava cjelovitost kožne barijere. Zaštićena od vanjskih štetnih utjecaja, koža je regenerirana i ljepša. U slučaju da ga nanesete na kosu, bit će izvrstan partner u borbi protiv suhoće. Ojačat će suhu kosu sklonu lomljenju i vratiti joj sjaj, gipkost i mekoću.

image

Biologique Recherche Huile Fondamentale ulje za tijelo i kosu

PRESS
Linker
26. travanj 2024 23:32