PROFIMEDIA
LJEPOTA BEZ BOTOKSA

Salma Hayek tvrdi da ne koristi botoks: Za mladolik izgled zaslužna je jedna vježba

U epizodi podcasta "Let‘s Talk Off Camera", Salma Hayek progovorila je o svom nevjerojatno mladolikom izgledu i otkrila da ne koristi botoks.

U epizodi podcasta "Let‘s Talk Off Camera", Salma Hayek progovorila je o svom nevjerojatno mladolikom izgledu i otkrila da ne koristi botoks.

Jedna od najzgodnijih, a i najzaposlenijih glumica Hollywooda, 56-godišnja Salma Hayek, inzistira na tome da baš nikada nije bila na botoksu, a zasluge za svoj nevjerojatno mladolik izgled pripisuje "meditaciji" i "frekventnim strojevima". Meksičko-američka glumica o svojoj je rutini ljepote progovorila u epizodi podcasta Kelly Ripe, "Let‘s Talk Off Camera". Voditeljica podcasta, 52-godišnja Kelly nakon oduševljenja Salminom ljepotom upitala ju je "je li koristila botoks", na što je Salma ponosno rekla "Bez botoksa!".

"Znam što je tajna", rekla je Salma te dodala "Zbog zdravstvenih problema počela sam se baviti meditacijom koju redovito ‘dopunjujem‘. Mogu meditirati satima jer zaboravim na vrijeme, jako mi je zabavno. Meditacija nije razmišljanje ni o čemu, već osjećanje energije - kako se ona kreće i pleše u vama. To su različiti osjećaji i senzacije", izjavila je Salma dodajući da uz meditaciju, protiv starenja koristi i tretmane s frekvencijama. Uvjerena je kako radiofrekvencijski i mikrofrekvencijski strojevi postižu bolje rezultate na njezinoj koži upravo zato jer ona često prakticira meditaciju.

"Često mi kažu da rezultate koje postižu sa mnom, ne mogu postići na drugim ljudima", otkriva Salma i dodaje kako meditira ne samo zbog anti-age prednosti, već i zato jer tada ne osjeća zdravstvene probleme kao što su hernija diska, vrat, kuk i gležnjevi koji je počinju boljeti. I iako je ona oduševljena s učinkom meditacije, njezin suprug 61-godišnji François-Henri Pinault s kojim ima 15-godišnju kćer, skeptičan je oko svega.

"Moj muž ne vjeruje u to, ali kad sam jako loše dođe i upita me jesam li odradila svoju jogu", govori Salma i dodaje kako čak meditaciju niti ne želi nazvati "pravim imenom".

Ipak, osim meditacije i tretmana, Salma koristi i jedan proizvod koji je jako popularan u Meksiku, a obično se koristi za liječenje opeklina.

"Koristim sastojak koji se zove Tepezcohuite koji se koristi u Meksiku za tretiranje opekotina jer potpuno regenerira kožu. Zbog toga mi ne treba botoks, ne trebaju mi pilinzi...",otkrila je Salma koja se na optužbe da koristi botoks dobro zabavi pa je tako prije dvije godine duhovito odgovorila obožavatelju koji ju je optužio da ima ‘previše botoksa‘ na selfiju s mora koji je podijelila na društvenim mrežama: "Nemam botoks, ali hvala vam na savjetu jer sam mislila da je možda vrijeme."

Linker
28. travanj 2024 03:38