Korana Gvozdić

 JOHN PAVLISH
Vichy

Pogledajte tko je sve bio na predstavljanju nove retinolske superzvijezde

Liftactiv Retinol Specialist Serum najnoviji je proizvod Liftactiv linije i namijenjen je zaglađivanju dubokih i vidljivih bora.

Liftactiv Retinol Specialist Serum najnoviji je proizvod Liftactiv linije i namijenjen je zaglađivanju dubokih i vidljivih bora.

Retinol je posljednjih godina jedan od najrazvikanijih kozmetičkih sastojaka za otklanjanje i sprječavanje pojave znakova starenja kože. O njemu pričaju gotovo svi, a internet kao najčešći izvor informacija prepun je mitova i zabluda povezanih s ovom superjunakom u borbi protiv starenja. Zato je Vichy lansiranje svoje retinolske superzvijezde iskoristio da u suradnji s cijenjenim liječnicama dermatologinjama otkloni sve nedoumice oko ovog moćnog anti-age proizvoda.

image
JOHN PAVLISH

Vichy Liftactiv Retinol Specialist Serum novi je proizvod ovog renomiranog brenda koji upotpunjuje protokol za borbu protiv bora i znakova starenja kože, ali i optimizira efikasnost retinola u kućnoj skincare rutini. Predstavljen u utorak u prekrasnom prostoru novootvorenog hotela Zonar u Zagrebu spojio je dermatologinje i domaće zvijezde te influencerice koje prate i diktiraju trendove u njezi kože na speed datingu u kojem su liječnice odgovarale na sva pitanja povezana uz novi Vichyjev proizvod, ali i razbijale mitove povezane s retinolom.

image

Magdalena Ivić i dr. Sanja Poduje

JOHN PAVLISH
image
JOHN PAVLISH
image

Dr. Jelena Jakić Petrović i Ivana Mišerić

JOHN PAVLISH

Elegantno druženje u kojem su uzvanice zablistale u bijelim odjevnim kombinacijama moderirala je ambasadorica brenda Korana Gvozdić koja je i priznala da je i njoj samoj količina članaka i videa na internetu stvorila šum informacija. "Izuzetno sam sretna što sam dio ovakve kampanje i što sam imala priliku biti na ovom posebnom eventu gdje sam iz prve ruke dobila sve željene informacije o retinolu iz usta renomiranih doktorica dermatologije" rekla je Korana u uvodu. Osim nje na predstavljanju su bile i glumice Bojana Gregorić Vejzović i Ana Maras Harmander te Ivana Mišerić, stilistica Ivana Pavić, influencerica Matea Miljan uz brojne druge obožavateljice brenda te dermatologinje dr. Jelena Meštrović Štefakov, dr. Nevia Delalle, dr. Željana Bolanča, dr. Sanja Poduje i dr. Jelena Jakić Petrović.

image

Ana Maras Harmander

JOHN PAVLISH
image

Bojana Gregorić Vejzović

JOHN PAVLISH
image

Eni Jurišić

JOHN PAVLISH
image

Ivana Čuljak

JOHN PAVLISH
image

Ivana Mišerić

JOHN PAVLISH
image

Jelena Atabeyki

JOHN PAVLISH
image

Lana Puljić

JOHN PAVLISH
image

Matea Miljan

JOHN PAVLISH

Više o samom retinolu govorila je dermatologinja dr. sc. Željana Bolanča; "Retinol je keratolitik koji uklanja mrtve stanice s kože, ujednačava i poboljšava teksturu kože, uklanja sitne bore i hiperpigmentacije, sprječava i smanjuje akne te čisti pore" kazala je dr. Bolanča i naglasila da je retinol važno postepeno dodavati u rutinu. "S njegovim je uvođenjem uvijek potrebno započeti postepeno, a prilagodba kože na retinol ovisi o tipu kože, odnosno očuvanosti kožne barijere i koncentraciji retinola. U početku ga je primjenjivati 1-2x tjedno. Svaka dva tjedna se može povećati učestalost dok se ne postigne svakodnevna primjena. Retinol se uvijek koristi isključivo navečer, a može se primjenjivati svakodnevno, što znači i ljeti, pogotovo ako ga već dulje primjenjujete i ako je koža prošla proces prilagodbe. Uz njega je obavezna fotozaštita tijekom cijele godine. Retinol i SPF su ionako dva najbolja anti-aging sastojka’’ objasnila je.

image

Dr. Sanja Poduje, dr. Željana Bolanča, dr. Nevia Delalle, dr. Jelena Meštrović Štefekov i dr. Jelena Jakić Petrović

JOHN PAVLISH

Liftactiv Retinol Specialist Serum obogaćen je vrhunskim kompleksom protiv starenja kože i ciljano uklanja sve vrste bora, pa i one najdublje, pospješuje obnovu stanica, vraća koži gustoću i smanjuje pojavu sitnih linija i bora. Osim toga, snažan je spoj posebno odabranih aktivnih sastojaka i u svom sastavu ima 0,2% čistog retinola obogaćenog biopeptidima koji jačaju njegov anti-age učinak i probiotičkim frakcijama koje u kombinaciji ublažavaju nuspojave retinola poput crvenila i iritacije koje se mogu javiti ako se retinol u rutinu ne uvodi postepeno ili se ne zaokruži sa SPF-om. Ujedinjujući retinol s probiotičkim frakcijama, Vichy je maksimizirao njegovu učinkovitost čineći Liftactiv Retinol Specialist Serum prikladnim za korištenje i na najosjetljivijim tipovima kože. Uz to, ovaj je serum ispitan na jednoj od najdugotrajnijih kliničkih studija koja je trajala čak pet mjeseci i čiji su rezultati pokazali značajan napredak u ublažavanju svih znakova starenja kože: od smanjenja vidljivosti svih tipova bora, pa i onih najdubljih, do povećanja čvrstoće, punoće i glatkoće kože te ujednačavanja tena. Sam serum je mliječne teksture koja se brzo upija u kožu te pritom ne ostavlja osjećaj masnoće, a nakon njegova korištenja koža je zaglađenija, blistava i obnovljena. Njegova 93% biorazgradiva formula nema dodanih mirisa i silikona, a Retinol Guard tehnologija omogućava sigurnu i duboku isporuku najsnažnijeg oblika čistog retinola u kožu.

image

Vichy tim: Nika Tomić, Sanja Bednjanec, Svjetlana Arh, Ilka Cerkez, Sara Razum i Petra Mlakar Zorko

JOHN PAVLISH
Linker
27. travanj 2024 06:35