Douglas i Lancôme

 PRESS LANCôME
Znanost i ljepota

Osjetite luksuzno iskustvo iznimne njege kože

Lancôme, kao jedan od sinonima luksuzne njege kože, ponovo donosi svoj kutak u kojem ćete, uz zvjezdano nebo, moći uživati u vrhunskom tretmanu lica s njihovom Absolue Premium linijom proizvoda.

Lancôme, kao jedan od sinonima luksuzne njege kože, ponovo donosi svoj kutak u kojem ćete, uz zvjezdano nebo, moći uživati u vrhunskom tretmanu lica s njihovom Absolue Premium linijom proizvoda.

Zamislite da na jedan sat možete pobjeći od realnosti i posvetiti se samo sebi i svojoj koži pritom uživajući u opuštajućem pogledu na zvjezdano nebo. Kako ne biste o tome samo maštali pobrinuli su se iz Lancômea te u Douglas parfumerije vratili iskustvo tretmana njege kože visoke kvalitete. Naime, nakon što su prošle godine po prvi put predstavili svoju Absolue kabinu za tretman njege, sad ga vraćaju i u odabranim Douglas parfumerijama ponovo omogućuju da uživate u potpunom iskustvu luksuzne njege kože.

Regenerativni sastojci s maksimalnom učinkovitošću

image

Douglas i Lancôme

PRESS LANCôME

Absolue kabina ekskluzivan je tretman za njegu kože prilikom kojeg se koriste isključivo proizvodi ove premium linije kako bi se spojile iznimna regenerativna moć sastojaka s maksimalnom učinkovitošću tretmana. Absolue linija utjelovljuje sve Lancômeove vrijednosti: izvrsnost, visoku učinkovitost, naprednu tehnologiju i strast za vrhunskom njegom kože. Pa kao takva sadrži aktivne sastojke Lancôme ruže koja ima jedinstvenu regenerativnu moć koja djeluje na smanjenje vidljivosti znakova starenja. Sam tretman uz masažne pokrete koji pospješuju djelovanje proizvoda uključuje i dijagnostiku kože te preporuku za daljnju rutinu njege te laganu šminku nakon tretmana. Tako ćete se, u potpunoj privatnosti zamagljenih stakala kabine, moći usredotočiti na apsolutni odmor i opuštanje nakon kojeg ćete izaći s revitaliziranim, blistavim i svježim izgledom te poboljšanim tonom kože.

Absolue kabina dostupna je ekskluzivno u Douglas parfumerijama Zadar, Douglas Ulica kralja Tomislava 7 Split, Douglas City Center One Split te Douglas City Center One West (Jankomir), a sve detalje možete potražiti na douglas.hr.

Gotovo četiri desetljeća kao garancija uspješnosti

image

Douglas i Lancôme

Absolue linija svjetlo dana ugledala je još 1965. godine od kada ne silazi s popisa jedne od najomiljenijih proizvoda žena diljem svijeta. Inspirirana je prirodom i unaprijeđena znanošću, a karakterizira je opojan miris ruže te tekstura koja se topi na dodir i trenutno upija u kožu kako bi osigurala maksimalnu učinkovitost. Najluksuznija je to linija unutar Lancôme asortimana za njegu kože čiji su sastojci i formule razvijeni znanošću kako bi pružili visokokvalitetnu njegu koja regenerira i transformira kožu. Stoga će spoj dragocjenih formula i stručne tehnike masaže svaki tretman učiniti prestižnim iskustvom koji će oduševiti sva osjetila.

Linker
27. travanj 2024 07:30