idila u rijeci

Sve potrebno za njegovan izgled i unutarnji mir na jednom mjestu

Vrijeme je dragocjeno, danas možda više nego ikada i svatko zaslužuje svojih 5 minuta samo za sebe - pronađite ga na idealnom mjestu za proživjeti opuštajuće rituale.

Trendovi se mijenjaju iz dana u dan, ali profesionalna usluga i njega bi uvijek trebale biti na visokoj razini. Kako u ostalim područjima i poslovnima, tako i kada je riječ o salonima za uljepšavanje i općenito, beauty svijetu. Ono što je puno bitnije od „lijepih zidova“ je pristup prema klijentu i način na koji se postupa s kožom i kosom. Danas je odlazak u salone ljepote postao dio skoro svačije svakodnevice jer su isti ti saloni zapravo mjesta na kojima se opuštamo i uživamo. Mjesta na kojima osim lijepe kose ili kože, stvaramo prijateljstva, gradimo odnose i povjerenje s osobama u čije ruke se prepuštamo. Posebna je veza između klijenta i salona, s tim će se mnogi složiti.

image

Kalmar ahir and skin boutique nalazi se u sklopu Hilton Rijeka Costabella Beach Resorta.

FOTOGRAFIJE: MATEA SMOLčIć SENčAR

Čitajte i: Za zdravu i blistavu kosu zgodne plesačice zaslužan je trenutni beauty favorit broj 1

Upravo jedna takva beauty oaza je Kalmar Hair & Skin Boutique, čija je glavna misao vodilja omogućiti svakoj klijentici i klijentu da prožive umirujuće rituale, koji osim sjajnih fizičkih rezultata, jednostavno hrane duh. Riječ je o mjesto na kojem kosa, koža i nokti imaju poseban tretman – svaki put. Nalazi na vrlo atraktivnoj lokaciji, točnije u sklopu prekrasnog Hilton Rijeka Costabella Beach Resorta, mjesto kao stvoreno za odmor iz snova.

image

Osim njege, šišanja, bojanja i stiliziranja kose, aduti Kalmara su i besprijekorna manikura, pedikura i depilacija.

KALMAR HAIR & SKIN BOUTIQUE

Osim njege, šišanja, bojanja i stiliziranja kose, aduti Kalmara su i besprijekorna manikura, pedikura i depilacija, a ako poželite profesionalan make up i za tu uslugu možete rezervirati svoj termin. Wellness oaza za kosu, apsolutni je hit i pruža potpuno osjetilno i umirujuće iskustvo u kojemu uživa svih pet osjetila, a sve uz pomoć vrhunskih proizvoda i brendova.

Čitajte i: Zdrava kosa će uvijek biti u trendu: Pet koraka do pravilnog sušenja kose bez lomljenja!

Ovaj Boutique, prije svega čini to, da samim ulaskom u njega, sve brige i eventualni problemi – ostaju iza vrata. Vrijeme je dragocjeno, danas možda više nego ikada i svatko zaslužuje svojih 5 minuta samo za sebe. Važno je to znati prepoznati i priuštiti si nešto u čemu uživamo.

Linker
02. travanj 2023 13:14