tijelo leđa

 UNSPLASH
Beauty izbor dana

Koža nakon godišnjeg treba pravu njegu: Ovaj proizvod čisti, njeguje i neodoljivo miriše

Otkrili smo luksuzni gel za tuširanje koji temeljito čisti i osvježava kožu tijela, potičući blistav i zdrav izgled kože.

Otkrili smo luksuzni gel za tuširanje koji temeljito čisti i osvježava kožu tijela, potičući blistav i zdrav izgled kože.

Volimo sol na koži, no isto tako znamo koliko ljetni uvjeti mogu isušiti i nadražiti kožu. Utjeaj mora, sunca i vjetra ostavlja je često suhom i bez sjaja pa je izbor proizvoda za njegu nakon od iznimne važnosti - kako za vrijeme ljeta tako i nakon godišnjeg odmora.

Svilenkasti gel za tuširanje koji nježno čisti i revitalizira kožu te je hidrira, obogaćen L-aminokiselinama i peptidima graška naš je izbor za njegovanje kože - riječ je o luksuznom broizvodu renomiranog brenda Philip B Forever Shine Body Wash. Ističe se neodoljivim i nježnim mirisom ouda, a sadrži mješavinu snažnih sastojaka za njegu kože koji pružaju osjećaj čistoće i svježine. L-aminokiseline i peptidi graška potiču blistav, zdrav izgled kože, a oleosomi šafranike pomažu zadržati vlagu, za osjećaj meke i orošene kože.

image

Philip B Forever Shine Body Wash

PROMO

Inače, ova je formula nadopuna njihovom najprodavanijem šamponu Forever Shine Shampoo čiji su sastojci prirodnog podrijetla i instantno podiže raspoloženje.

Linker
27. travanj 2024 07:09