STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK
beauty tajna

Koja je tajna sjajne kože Anne Hathaway? Losion od samo 18 eura

Kao nova ikona stila, glumica učestalo privlači pažnju medija i modne industrije, kako svojim modnim odabirima, tako i svojom beauty rutinom. A vizažistica Nana Fischer otkrila je njezin omiljeni proizvod.

Kao nova ikona stila, glumica učestalo privlači pažnju medija i modne industrije, kako svojim modnim odabirima, tako i svojom beauty rutinom. A vizažistica Nana Fischer otkrila je njezin omiljeni proizvod.

Američka glumica Anne Hathaway tijekom svoje dvadesetpetogodišnje karijere redala je filmske uspjehe, a u zadnje vrijeme posebno oduševljava i svojim modnim odabirima. Naime, otkako je 2023. godine postala zaštitno lice Versaceove kolekcije “Icons”, ova 41-godišnja glumica proživljava pravu stilsku renesansu. Kao nova ikona stila, učestalo privlači pažnju medija i modne industrije, a osim što je vječito prisutno pitanje "kojeg dizajnera danas nosi", mnogi se pitaju i koja je tajna mladenačke ljepote njezine kože.

image
ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK

A tko bi to drugi mogao znati nego njezina visažistica? Nana Fischer surađivala je s glumicom na snimanju njezina zadnjeg filma "The Idea of You", u kojem je Hathaway glumila samohranu majku koju je suprug ostavio zbog mlađe žene. Kako je Fischer bila zadužena za brigu o koži glumice, zna sve trikove zbog kojih koža zvijezde filma "The Devil Wears Prada" izgleda sjajno i njegovano. Potpuno neočekivano, "tajni sastojak" je proizvod koji se može naći po cijeni od nešto više od 18 eura. Riječ je o losionu Epicuren French Lavender After Bath Body Lotion.

image

Anne Hathaway koristi proizvod koji se može naći po cijeni od 20 dolara, a nosi naziv "Epicuren French Lavender After Bath Body Lotion"

epicuren

“Epicuren losion za tijelo zaista dubinski hidratizira kožu, što je bilo presudno jer smo film snimali u jesen i na zimu. Uz takve uvjete, njezinoj je koži trebala dodatna vlaga. Losion stvarno daje koži lijep izgled. Cijelo sam vrijeme nosila sa sobom manje bočice kako bih joj ga mogla u bilo kojem trenutku nanijeti na ruke i noge", objasnila je Fischer.

Proizvod navodno izrazito hrani i njeguje kožu. Naime, riječ je o mješavini tradicionalnog losiona i ulja za tijelo, pa tako njegova formula sadrži ulje lavande, ulje sezama, niacinamid, shea maslac, jojobu i dodatne hidratantne sastojke. Losion se posebno ističe time što prodire dubinski u kožu te potiče proizvodnju ceramida, smanjuje staračke pjege i natečenu kožu.

Linker
27. travanj 2024 09:29