Nostalgija

King Kylie era: Influencerica je korak po korak otkrila kako postići njezin poznati look

Kylie Jenner objavila je video tutorial u kojem pokazuje fanovima kako mogu postići njezin make-up look iz 2017. godine.

Prošlo je otprilike sedam godina od King Kylie ere, no izgleda da je najmlađa članica klana Kardashian-Jenner u nostalgičnom raspoloženju jer se od početka 2024. igra sa svojim tinejdžerskim lookom. Kylie Jenner je još u siječnju iznenadila fanove ružičastom kosom (za koju se ispostavilo da je perika), a sada je na TikTok profilu objavila make-up tutorial u kojem rekreira svoj prepoznatljivi look iz 2017. godine.

image

Njezin zaštitni znak bile su upečatljive obrve

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Inače, Kylie je 2015. godine prigrlila grunge estetiku i oduševljavala javnost vibrantnim frizurama. Tada je svoje česte promjene imidža objavljivala na Instagramu pod imenom "King Kylie". No, osim jarkih boja kose, njezin zaštitni znak bile su i upečatljive obrve, a upravo je u ovom dvominutnom videu na TikToku podijelila s gotovo šezdeset milijuna pratitelja kako ih oblikovati.

Dvadesetšestogodišnjakinja u tutorialu koristi make-up proizvode svog beauty brenda Kylie Cosmetics, koji je i pokrenula 2015. godine, u svojoj King Kylie eri. Za obrve koristi komplet koji se sastoji od olovke, gela za obrve, pomade u boji i četkice s dva kraja. Prvo ocrtava obrve pomadom, koristeći pritom tanki kist, a zatim ih začešljava prema gore i nanosi korektor točno ispod obrva. Nakon postizanja željene definicije, prelazi na oči i ostatak lica. Prvo nanosi svijetlo smeđe sjedilo na kapke, a zatim tekućim puderom i korektorom konturira lice. Za kraj, na oči nanosi maskaru i umjetne trepavice, a na usne tamnu olovku i prljavo ružičasti mat ruž.

image

Kylie Jenner 2017. godine s plavom kosom

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Kylie je u studenom 2023. godine ušla u svijet mode svojim brendom KHY, koji trenutno broji čak četiri kolekcije. Osim toga, nedavno je odlučila obogatiti asortiman svog brenda Kylie Cosmetics novim proizvodom - parfemom. Miris je nazvala Cosmic, a lansirala ga je 7. ožujka.

Linker
23. travanj 2024 13:03