MOSA/Backgrid UK/Profimedia
Može li iskrenije?

Eva Mendes kaže da je kao ‘zvijer‘: ‘Da, brijem dlačice na licu!‘

Za svoju otvorenost Eva je dobila tisuće pohvala i lajkova, ali i niz pitanja o brijanju, odnosno dermaplaningu, na koja je strpljivo odgovarala.

Za svoju otvorenost Eva je dobila tisuće pohvala i lajkova, ali i niz pitanja o brijanju, odnosno dermaplaningu, na koja je strpljivo odgovarala.

„Da, obrijala sam lice”, objavila je iskreno glumica Eva Mendes na Instagramu u videu u kojem je prikazala postupak dermaplaninga na koji redovito odlazi. Dermaplaning je tehnika njege kože koja uključuje uklanjanje, odnosno brijanje gornjih slojeva kože zajedno s dlačicama na licu. Eva je objavila i da su joj u medicinskom i spa centru Beauty Villa Vergara radili i njihov „slavni dijamantni peeling”, tretman kisikom i relaksirajuću masku, a na koncu i pedikuru, no pratitelji su se koncentrirali na brijanje.

image

Eva Mendes

CARLOS TISCHLER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

„Napokon je to netko nazvao pravim imenom!”, „Koliko često to radiš?”, „Zar se ne bojiš da će izrasti gušće i deblje?”, nizali su se komentari i pitanja, a na mnoge od njih je 49-godišnja glumica i odgovorila. Na pitanje koliko često odlazi na takav tretman, napisala je: „Ja sam zvijer, pa vjerojatno trebam svaki drugi dan. Dlačice mi izbiju i kad se naježim – obrijem noge kad se tuširam i ako se nakon toga naježim, sav je moj posao doslovno bio uzaludan”, otkrila je u šaljivom tonu.

Pratitelje je zanimalo i primjećuje li razliku u tome kako joj se koža osjeća poslije tretmana, na što je odvratila: „Da, hidratantna krema nanosi se i upija mnogo bolje, lakše mi je nanijeti šminku. Dlakava sam, moj kubanski tata je čovjek-medvjed, a ja sam njegova mala kopija”.

Pitanja je bilo toliko da je Eva relativno brzo stavila i drugu objavu. „Brijem lice! Na jučerašnju sam objavu primila vrlo mnogo komentara žena koje briju lice godinama. OK, pretpostavljam da je dermaplaning preporučena riječ, ali to je ono što je i volim to”, napisala je glumica koja je dobila puno pohvala zbog hrabrosti i iskrenosti.

Glumica i inače nerijetko omogućuje pratiteljima da zavire u njezin ormar ili u tretmane kojima se podvrgava, ali ovako otvorena još nije bila. Eva Mendes najpoznatija je po ulogama u filmovima kao što su „Dan obuke” ili „Prebrzi i prežestoki”, no karijeru je posljednjih godina stavila na čekanje u korist obiteljskog života - s holivudskom zvijezdom Ryanom Goslingom (43) ima dvije kćeri, osmogodišnju Esmeraldu i dvije godine mlađu Amadu. Djeci žele pružiti normalno odrastanje, pa čuvaju privatnost, žive u stanu, a ne u raskošnoj vili i nemaju dadilju.

Linker
28. travanj 2024 03:28