dua lipa

 SHUTTERSTOCK
beauty tajne

Dua Lipa otkrila je koliko joj je trebalo da postigne crvenu boju kose, ali i koja je tajna njezinih obrva

Popularna pjevačica donedavno je bila poznata po izražajnom glam make-up lookovima koje je sada zamijenila nešto tamnijim nijansama. Osim toga, više nije brineta, a i promijenila je oblik obrva.

Popularna pjevačica donedavno je bila poznata po izražajnom glam make-up lookovima koje je sada zamijenila nešto tamnijim nijansama. Osim toga, više nije brineta, a i promijenila je oblik obrva.

Iako je već zaštitno lice YSL Beauty’s Libre mirisa, modna kuća Yves Saint Laurent odlučila je da će Dua Lipa također biti ambasadorica njihove linije YSL Loveshine sjajila za usne. Ovo je najavila i sama pjevačica kada je izbacila spot za dugo iščekivati singl "Training Season", u kojem koristi upravo sjajilo iz spomenute linije, točnije Candy Glaze Lip Gloss Stick u nijansi Nude Pleasure. Iako je otkrila tajnu svojih usana, njezini su drugi beauty trikovi bili nepoznati- sve dosad. Naime, britanska glazbenica kosovskog podrijetla povodom nove suradnje s luksuznom francuskom kućom rekla je nekoliko stvari o svojoj kosi, obrvama, ali i otkrila koje boje najviše voli.

"Kada razmišljam o albumu "Future Nostalgia", jako je pop, pun šljokica i glamurozan na određeni način", rekla je pop zvijezda o svom albumu iz 2020. godine za Allure. Izgleda da se sama pokušava ograditi od svog prijašnjeg stila jer je ovo blještavilo zamijenila smeđom paletom boja. Sa sobom uvijek ima još jedno sjajilo iz YSL linije, Candy Glaze u Scenic Brown nijansi, koje nanosi na kapke, obraze, bilo gdje. Njezina nova era započela je u listopadu 2023. godine, kada je prekinula kratku pauzu i najavila dolazak singla "Houdini". Tada je i otkrila svoju novu, tamno crvenu boju kose koju su obožavatelji nazvali cherry coca-cola.

image

Dua Lipa ofarbala je kosu u grimiznu nijansu 2023. godine i najavila svoju novu eru

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

"Bila sam sama u studiju, slušala glazbu (za novi album) i jednostavno sam često vidjela crvenu boju. Htjela sam obojiti kosu i napraviti malu promjenu", rekla je 28-godišnja pjevačica o tome kako je došla na ideju da promijeni boju kose. Sasvim slučajno, njezin je hair stilist Ben Gregory i sam razmišljao o istoj stvari. Kako bi postigli željenu nijansu, farbanje je trajalo čak deset sati, otkrila je pjevačica. Lipa je tada imala crnu kosu koju je trebalo zamijeniti grimiznom nijansom. Sadašnja crveno-smeđa boja, potpuno je oduševila pjevačicu i podsjetila ju na kosu kakvu je nosila njezina majka Anesa. Osim toga otkrila je i tajnu kako njeguje obrve.

image

Dua Lipa 2022. s crnom kosom

IMAGE PRESS AGENCY NURPHOTO VIA AFP

“Sada sam puno više za, kao, dewy kožu i prozirni gel u obrvama. Ne osjećam da ih trebam učiniti tamnijima nego što već jesu. Jednom mi je jedna kozmetičarka poslala e-mail i rekla: Izgleda da ne čupaš obrve - daj da ti ih sredim. Na to sam joj samo odgovorila da ne čupam obrve. Neću ih dirati jer su takve kakve jesu. Tako su se posložile karte", rekla je dobitnica tri Grammyja o načinu na koji tretira obrve, iliti ne tretira.

Linker
27. travanj 2024 00:33