Dewy blush rumenilo

 LAUNCHMETRICS SPOTLIGHT
novi hit

Dewy blush sandwich: Nova tehnika stavljanja rumenila koju ćete htjeti isprobati ovog proljeća

Izgleda da je rumenilo make-up proizvod koji će obilježiti nadolazeću sezonu, a zbog rasta njegove popularnosti ne iznenađuje da se pojavila nova tehnika kojom možete postići prirodan i sjajan izgled jagodica.

Izgleda da je rumenilo make-up proizvod koji će obilježiti nadolazeću sezonu, a zbog rasta njegove popularnosti ne iznenađuje da se pojavila nova tehnika kojom možete postići prirodan i sjajan izgled jagodica.

S rastom popularnosti društvenih mreža i videozapisa, stalno se susrećemo s novim i, ponajprije, zabavnim trendovima. Ako je suditi po aktualnim objavama, rumenilo je make-up proizvod koji će obilježiti ovo proljeće, a to je potvrdila i poznata trendseterica Hailey Bieber, koja uskoro namjerava obogatiti asortiman svog brenda Rhode upravo ovim hit proizvodom. Stoga ne čudi da je nedavno postala viralna nova tehnika nanošenja rumenila, koju ćete pronaći pod nazivom dewy blush sandwich. Za nju je zaslužna vizažistica Nam Vo, poznata i kao "kraljica sjaja", koja je svojim stilom šminkanja uzdigla ovaj proizvod na novu razinu.

O čemu se zapravo radi? Dewy blush sandwich tehnika podrazumijeva slojevito nanošenje proizvoda koje rezultira prirodnim i sjajnim izgledom jagodica. U videu na Instagramu Nam Vo je sa svojih 446 tisuća pratitelja podijelila korake koje treba slijediti kako bi se postigao look.

"Ova tehnika osigurat će da blistate iznutra prema van. Upozorenje: Ovi obrazi nisu jeftini, ali niste ni vi", riječi su s kojima je influencerica započela video, nakon čega demonstrira dewy blush sandwich tehniku. Prvo je nanijela tekući puder, a zatim izrazito popularno rumenilo u sticku Milk Makeup Jelly Blush u nijansi Poppy Pink. Zbog toga što se formula ovog proizvoda brzo suši, Nam Vo ga u kratkom roku, brzim pokretima razmazala prstima po obrazima. Nakon rumenila, vizažistica je ponovno stavila sloj pudera, a kako bi postigla sjaj kože, za kraj je kistom nanijela sjajno ružičasto rumenilo u prahu.

Linker
27. travanj 2024 04:06