FILIPPO FORTIS/ LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT
jesensko čišćenje

Beauty proizvodi koje u rujnu uvodimo u kozmetičku torbicu

Odabrali smo preparativne i dekorativne proizvode na kojima temeljimo svoju rutinu ljepote i njegovanja.

Odabrali smo preparativne i dekorativne proizvode na kojima temeljimo svoju rutinu ljepote i njegovanja.

Ljeto još uvijek nije došlo svom kraju, no prvi dani rujna uvode nas u novu sezonu i signaliziraju da je vrijeme za povratak u rutinu, za novi početak pa i obnovu. Rujan je i idealno vrijeme za obnovu i promjenu garderobe, a tako i kozmetičkog ormarića. Nakon ljetnih dana u kojima beauty rutini pristupamo puno ležernije i opuštenije - svodimo njegu na osnovne proizvode i minimalan broj koraka, s jeseni ćemo "pojačati" njegovanje i obnoviti zalihe. Sama promjena vremena znak je za izmjenu proizvoda pa je naglasak na hidrataciji, hranjivim proizvodima za lice i tijelo, parfemima koji pridonose jesenskoj cosy atmosferi, make-upu u nijansama poput zagasite crvene, smeđe... Kako ipak ne bismo natrpali shopping košaricu s previše nepotrebnih preparata, složili smo kratki beauty šalabahter kojim se pripremamo za jesen.

Statement miris

Nova sezona najbolje je vrijeme za novi parfem koji će nas svakodnevno pratiti u novim izazovima. Chloé Nomade parfemska vodica odlikuje se cvjetnim notama, u baznim notama je svježa mahovina, a u srednjoj je šljiva. Elegantni miris koji poziva na pustolovinu i zabavu.

image

Chloe Nomade parfemska vodica (83,29 eura)

PROMO

Dobro prekrivanje

Ljeti smo često izbjegavali nanošenje pudera, a kako se bliže hladniji dani, vraćamo puder u stalnu postavu. U potrazi smo za dobrim prekrivanjem koje ostavlja lagani, neprimjetan sloj na koži, a izbor koji nikada ne iznevjeri nježnom formulom je Lancome Teinte Idole.

image

Lancome Teint Idole Ultra Wear tekući puder za lice (59 eura)

PROMO

Ruž za usne

Na usnama biramo nositi zagasite tonove, poput zavodljive ljubičaste - tekstura je pritom baršunasta, a dojam na usnama neupadljiv i blagog sjaja. Ovaj Hourglass Phantom balm je zapravo njegujući balzam za usne s dugotrajnom bojom.

image

Hourglass Phantom Volumizing Glossy balzam za usne u boji (30 eura)

PROMO

Nova maskara

Preporučljivo je promijeniti maskaru svaka tri do četiri mjeseca, a nakon što smo isprobali nebrojeni broj maskara, zaključak je da je najbolje ne komplicirati prilikom izbora - ovisno o trepavicama, birajte oblik četkice i performanse. Jedan klasik koji će pristajati gotovo svima je ova dugotrajna za produživanje i uvijanje trepavica.

image

Bobbi Brown No Smudge maskara (35,50 eura)

PROMO

Multipraktik

Ruž za usne i rumenilo u jednom - obožavamo proizvode koji imaju više funkcija, a proizvod poput ovog nalazi se u torbici s nama cijelog dana, spreman za svaki beauty SOS.

image

Charlotte Tilbury Pillow Talk Lip & Cheek Glow (33,90 eura)

PROMO

Njegujuća krema za ruke

Još jedan od proizvoda koji držimo u torbi je krema za ruke, a omiljenu smo pronašli kod domaćeg brenda - Melema. Njihov novitet je linija krema za ruke, a ova se sastoji od odabranih vitamina – B3, B5 i E, koji potpomažu optimalnu ravnotežu hidrolipidne barijere kože, umiruju i štite od isušivanja.

image

Melem Vitamin hidratantna krema za ruke

PROMO

Hidratantna krema

Lagane, gel teksture ostavljamo za sljedeću ljetnu sezonu, a u hladnim danima volimo bogate, njegujuće teksture. Beauty klasik kojem se rado vraćamo je Kiehl‘s krema, ujedno jedna od njihovih najprodavanijih krema za dubinsku njegu.

image

Kiehl‘s Ultra Facial Cream hidratantna krema (21 euro)

PROMO

Serum za njegu lica

Serum je uz hidratantnu kremu ključni korak svake rutine njege. Korres je grčki brend koji se temelji na blagodatima grčkog jogurta i probiotika, a za jesenske dane predlažemo ultra koncentrirani probiotski serum za lice s pravim grčkim jogurtom koji jača hidratantnu barijeru kože, čini kožu glađom, čvršćom i blistavijom. Uz hidrataciju održava i ravnotežu mikrobioma kože.

image

Korres Greek Yoghurt Probiotic Skin probiotski serum; FabuSpot (31,28 eura)

PROMO

Miris + njega

Sestrinski brend Skintegre, Skinlick ima bestsellera u svojim redovima, a to je njegujuća krema za tijelo koja istovremeno služi kao parfem, zahvaljujući cvjetno-puderastom mirisu. Obogaćena je ceramidima i pantenolom pa je idealna za njegu suhe kože koja se taman vratila s ljetnog odmora.

image

Skinlick Skinlick Rouge365 Essential Cream (9,50 eura)

PROMO
Linker
27. travanj 2024 02:55