FRANJO MATKOVIĆ
sezona vjenčanja

Velike mašne i volani dominirat će vjenčanicama: Zavirite u novu kolekciju poznatog domaćeg dvojca

Kolekcija za vjenčanje eNVy rooma isprepletena je detaljima poput velikih mašni, volana i krojevima pročišćenih linija.

Kolekcija za vjenčanje eNVy rooma isprepletena je detaljima poput velikih mašni, volana i krojevima pročišćenih linija.

Iako će lookbook s novim modelima vjenčanica predstaviti tek krajem siječnja, dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević odlučili su pokazati dio onoga što pripremaju. Odškrinuli su vrata svog ateljea i pružili mali uvid u modele vjenčanica koji su već od danas dostupni za isprobavanje u eNVy room showroomu.

image

Vjenčanice su dostupne za isprobavanje u showroomu

FRANJO MATKOVIĆ

Nova bridal kolekcija za 2024. godinu sastoji se od prepoznatljivih bestseller modela reinterpretiranih za nadolazeću sezonu vjenčanja te posve novih modela koji odišu dozom glamura, elegancije, ženstvenosti i romantike. U jedinstvenom stilu koji odlikuje eNVy room potpis, kolekcija je isprepletena detaljima poput velikih mašni ili nezaobilaznih volana, krojevima pročišćenih linija i modelima vjenčanih haljina koji se mogu transformirati u “nove” komade.

image

Kolekcija odiše dozom glamura, ženstvenosti i elegancije

FRANJO MATKOVIĆ

Svi modeli izrađeni su od najkvalitetnijih, pomno odabranih materijala kao što su svileni saten, krep i predivan reljefni jacquard s motivima ruža, dok posebno upečatljivo izgledaju modeli izrađeni od eko perja ili pak oni optočeni tisućama kristala.

image

Haljine su napravljene od različitih materijala

FRANJO MATKOVIĆ

Imajući na umu da će njihove kreacije obilježiti najposebnije životne trenutke, ali i da se ukusi i želje budućih mladenki uvelike razlikuju, eNVy room uvijek svoje bridal kolekcije kreira tako da ponudu svog ateljea obogati s pregršt novih modela u paleti različitih stilova te prikladnih za različite tipove vjenčanja. Svaka vjenčanica se izrađuje po mjeri jer dizajneri čvrsto vjeruju da je to nužno kako bi pristajala besprijekorno.

image

U društvu dizajnera Nikice Ivančevića i Vjeke Franetovića, kao zaštitna lica eNVy room bridal kolekcije za 2024. godinu pred objektiv našeg proslavljenog fotografa Franje Matkovića stale su Ingrid Nikolić iz Faith Model Managementa i Lea Zeba iz Talia Modela. Frizure modela potpisuje Draška Topić, a šminka je djelo Ive Rukavine.

FRANJO MATKOVIĆ

image

Prije posjeta eNVy room showroomu potrebno je rezervirati termin pozivom na 099 23 22 939. U pratnju je dopušteno povesti do troje ljudi. Sve haljine izrađuju se po mjeri, pa je važno napomenuti i to da termin trebate rezervirati na vrijeme. Dobra je vijest da, naručite li izradu svoje vjenčane haljine do Božića, ostvarujete dodatnih 10% popusta na gotovinsko plaćanje.

FRANJO MATKOVIĆ
Linker
26. travanj 2024 03:58