naši favoriti

Stylinzi Carey Mulligan najveće su iznenađenje ovogodišnje sezone nagrada: Ovo su njezini najbolji lookovi

Vjerna minimalističkom, ali i dalje elegantnom stilu, talentirana 38-godišnja glumica ove je godine jedna od poznatih dama koje su najviše pozitivno iznenadile svojim modnim izdanjima. Izdvojili smo njezine outfite o kojima se najviše govorilo.

Sezona dodjela nagrada na samom je vrhuncu, a dok zvijezde nestrpljivo iščekuju onu najprestižniju, Oscare, pojavljivanje na crvenom tepihu također koriste kako bi pokazali i svoje glamurozne outfite. Jedna od poznatih dama koja se ove sezone posebno istaknula svojim senzacionalnim lookovima je glumica Carey Mulligan koja je na gotovo svakom ovogodišnjem događaju zablistala stylingom. Tako se za pojavljivanje na dodjeli Zlatnih globusa u Los Angelesu odlučila za spektakularnu crnu haljinu modne kuće Schiaparelli, a zapravo se radilo o arhivskom looku ovog francuskog brenda iz 1949. godine.

image

Carey Mulligan za crveni je tepihu na dodjeli Zlatnih globusa odabrala haljinu modne kuće Schiaparelli

C FLANIGAN/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK C FLANIGAN/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK

Svojim je stylingom 38-godišnja glumica jednako uspješno oduševila i na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Critics Choicea gdje je nosila dugačku crnu haljinu s otkrivenim ramenima od pliša modne kuće Armani koja joj je pristajala kao salivena.

image

Carey Mulligan u Armaniju na dodjeli Critics Choicea

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Na dodjeli nagrada BAFTA u Londonu poglede je privlačila savršenim vintage modnim izdanjem. Naime, glumica i njezin stilist Andrew Mukamal odlučili su "oživjeti" inače bezvremenski dizajn modne kuće Dior pa se na crvenom tepihu pojavila u rekreaciji njihove kultne haljine iz 1951. godine.

image

Glumica na dodjeli BAFTA nagrada u rekreaciji Diorove kultne haljine iz 1951. godine

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

No osim klasičnih crnih kreacija kojima je najviše vjerna, a koji tek određenim efektnim detaljima iskaču iz mase, Carey rado nosi i one malo upečatljivije. Tako je na dodjeli SAG nagrada naprosto oduševila u zlatnoj strukiranoj Armani Privé haljini koja je savršeno naglasila njezinu vitku liniju.

image

Carey u zlatnoj Armani Privé haljini koja je naglasila njezinu vitku liniju

FRAZER HARRISON GETTY IMAGES VIA AFP
Linker
24. travanj 2024 06:44