It dodatak

Smeđa torba je ‘‘must have‘‘ komad sezone koji odlično pristaje svakoj modnoj kombinaciji

Osim što su ih ove sezone isfurale gotove sve fashionistice i svjetske it djevojke poput Gigi Hadid, Kendall Jenner i Hailey Bieber, smeđe torbice možemo pronaći i u bogatoj ponudi high street trgovina te poznatih modnih brendova.

Svaka sezona sa sobom nosi neke nove trendove, a nakon godina vladavine bezvremenske crne torbe, novi modni dodatak koji je ujedno i jedan od must have komada sezone sada su torbice u smeđoj boji. Zapravo je riječ o boji koja je ove jeseni doslovno doživjela procvat, a između ostaloga, našla se upravo i na našim torbicama. Bez obzira na to govorimo li o modelima u obliku polumjeseca ili clutch torbicama, svaki od ovih stylish komada istaknuo se upravo svojom smeđom nijansom koja ne može proći neopaženo.

Naime, koloristički trendovi u fokus ponovno stavljaju upravo smeđe i zemljane boje te ih tako čine najpoželjnijim tonovima za torbice koje ćemo rado nositi ove sezone. Osim toga, ovaj dodatak nosiv je tijekom cijele godine, a različite nijanse popularne smeđe boje najbolje pristaju neutralnoj paleti koja bez sumnje dominira ove jeseni.

image

Hailey Bieber itekako zna kako najbolje nositi it torbicu sezone

GAMR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA GAMR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Da je smeđa torbica jedan od najvećih trendova ove sezone zna i manekenka Gigi Hadid koja se odlučila za malu cluch torbicu u tamnosmeđoj nijansi

TABLOIT.IT/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA TABLOIT.IT/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Osim što su ih ove sezone isfurale gotove sve fashionistice i svjetske it djevojke poput Gigi Hadid, Kendall Jenner i Hailey Bieber, smeđe torbice možemo pronaći i u bogatoj ponudi high street trgovina te poznatih modnih brendova. Umjesto klasične crne koja je donedavno bila pri samom vrhu boja za modne dodatke, sa sigurnošću možemo tvrditi kako će smeđe nijanse ‘‘osvježiti‘‘ svaki outfit.

Kada se odlučimo za koloritno nedefiniran stil, upravo je smeđa torbica ta koja uspješno zaokruži cijelu modnu kombinaciju. Osim toga, nijanse smeđe najbolje pristaju sivim, bež ili tamnoplavim kombinacijama, a za sve one hrabrije, smeđa će torbica idealno pristajati i jarkim bojama poput crvene, zelene ili ljubičaste. Upravo smo iz tog razloga za vas izdvojili najstylish modele, od onih ležernijih i sportskih preko strogo poslovnih pa sve do onih najglamuroznijih.

image

Tamnosmeđa torba Gucci (2650 eura)/Torbica za nošenje preko tijela Zara (29,95 eura)/Ručna torba Saint Laurent (2100 eura)/Smeđa kožna torba velika Saint Laurent (2500 eura)

MYTHERESA/ZARA
image

Smeđa torba sa zakovicama Givenchy (2050 eura)/Svijetlosmeđa vrećasta torba s prošivima Zara (25,95 eura)/Bowling torba Zara (29,95 eura)

MYTHERESA/ZARA
Linker
24. travanj 2024 01:06