Selena Gomez

 PROFIMEDIA
osvježenje

Selena Gomez pokazala novi look: Odlučila se za promjenu i više nije brineta

Slavna pjevačica i glumica, koju trenutačno gledamo u seriji "Samo ubojstva u zgradi", pohvalila se s novom frizurom.

Slavna pjevačica i glumica, koju trenutačno gledamo u seriji "Samo ubojstva u zgradi", pohvalila se s novom frizurom.

Poznata američka pjevačica, glumica i poduzetnica Selena Gomez jedna je od onih koja nerijetko voli eksperimentirati s bojom kose i različitim frizurama, pa se i sada odlučila na promjenu. Naime, mlada poduzetnica fanovima je podjelila kako je trenutačno u Parizu gdje je premijerno pokazala i novu frizuru. 31-godišnjakinja je otkrila kako više nije brineta te da se odlučila posvjetiliti kosu plavim pramenovima. Za njezin novi look zaslužan je Philipp Verheyen koji je već ranije stilizirao frizure poznatih glumica poput Diane Kruger, Helen Mirren i Marise Tomei.

"Jedna jedina Selena Gomez. Kakva aura, kakva žena. Hvala ti puno što mi vjeruješ i što si me povela u Paris.", napisao je Philipp uz objavu Seleninog novog looka.

Njezino novo izdanje iznenadilo je fanove, baš kao i korisnike društvene mreže X, prije poznate kao Twitter, koji su komentirali kako Selena izgleda neprepoznatljivo s novom frizurom. Osim frizure komentirali su i kako pjevačica izgleda znatno drugačije na fotografijama. "Ne bih pogodio da se radi o Seleni Gomez. Je li ovo možda fotošopirano? Lice joj je opet promijenilo oblik", napisao je jedan korisnik X-a.

Ipak bilo je onih koji su odmah stali u obranu mlade glumice. "Znači svaki put kada ona izgubi nekoliko kilograma, reći ćete da je išla na estetski zahvat. A svi znamo da Selena ima lupus. Koliko puta vam mora reći da joj lice natekne zbog lijekova koje pije", napisao je jedan od obožavatelja.

Gomez se već godinama bori s autoimunom bolešću zbog koje je 2017. godine morala na transplantaciju bubrega. Često je na društvenim mrežama komentirala svoj izgled nakon što je morala početi piti lijekove. "Želim se brinuti o sebi i biti zdrava. Smatram da mi lijekovi pomažu u borbi protiv bolesti", istaknula je.

Gomez često zna biti meta uvredljivih komentara na društvenim mrežama, ali ih uglavnom ignorira i posvećena je poslu. Osnovala je Rare beauty brend 2019. godine i s njime niže brojne uspjehe, a jednako zavidnu karijeru ostvaruje i na malim ekranima. Naime, trenutno je gledamo u hvaljenoj seriji "Samo ubojstva u zgradi" gdje glumi s glumačkim legendama - Stevom Martinom i Martinom Shortom.

Linker
27. travanj 2024 11:44