ADIDAS/NIKE
Limited edition

Romantična izdanja: Nike i adidas imaju tenisice za Valentinovo

Popularni brendovi i ove su godine predstavili nekoliko modela koji dizajnom savršeno odražavaju estetiku Dana zaljubljenih, a mi smo izdvojili svoje favorite.

Popularni brendovi i ove su godine predstavili nekoliko modela koji dizajnom savršeno odražavaju estetiku Dana zaljubljenih, a mi smo izdvojili svoje favorite.

Povodom Valentinova mnogi su poznati brendovi na tržište plasirali limited edition proizvode inspirirane upravo ovim danom. Komadi koji nas podsjećaju na ljubav i romantične trenutke nadahnuli su i dva "modna diva", Nike i adidas koji su tom prigodom lansirali novu kolekciju tenisica.

Brend Nike predstavio je tenisice u ružičastim i crvenim izdanjima, od Dunk Low modela pa sve do Air Jordana. Nike Dunk Low model među mainstream ljubiteljima tenisica jedan je od omiljenih već godinama, a njegova bezvremenska silueta čini ga pristupačnim u gotovo svim prilikama, a pristaje i većini outfita. Unatoč tome što je Nike već izbacio popularni Dunk model u gotovo svim mogućim kombinacijama boja, uvijek nas uspije iznenaditi. Ovog puta dizajneri su napravili limitirano izdanje tenisice u kombinaciji svijetloružičaste i bijele boje koja nas je osvojila na prvi pogled.

image

Nike Dunk Low tenisice

NIKE

Svoje preslatko izdanje povodom Valentinova dobio je i model Air Jordan 1 Low SE. Riječ je o tenisicama koje su svojim originalom debitirale još 1985. godine, ali ih je Nike ovog puta lansirao u vrlo upečatljivoj kombinaciji - tamnoružičastoj i crvenoj boji. Ono što je posebno zanimljivo na ovom limitiranom modelu jest metalik sjaj na jednom dijelu tenisice koji se dodatno ističe.

image

Nike Air Jordan 1 Low SE tenisice

NIKE

Nike Air Force 1 ‘07 LX model tenisice u najnovijoj kolekciji donosi, po nama, jedno od najromantičnijih izdanja koje smo ikada vidjeli. Riječ je o svijetloružičastom modelu koji pri samom dnu ima motive ruže što daje posebnu dozu slatkoće.

image

Nike Nike Air Force 1 ‘07 LX tenisice

NIKE

Osim Nikea, i adidas je svoje popularne tenisice odjenuo u valentinovsko ruho, a rezultati su nas oduševili. Iako nas svaka nova kolekcija ovog poznatog brenda uvijek pozitivno iznenadi, ovog su puta nadmašili sami sebe. Adidasov klasik Superstar koji je jedan od hit komada obuće već preko 50 godina, sada dolazi i u preslatkom limited edition izdanju - izvezenim srcima na peti, kao i na jeziku.

image

adidas Superstar tenisice

ADIDAS

Osim popularnih superstarsica, kultne adidas tenisice Stan Smith također već desetljećima redefiniraju sve ono što jedna trendi enisica može biti. Njihova ikonska silueta koja predstavlja oličenje bezvremenskog stila savršeno se uklapa u gotovo svaki modni stil, a sada je brend lansirao i limitirano izdanje povod Valentinova koje se ističe preslatkim detaljima u obliku srca.

image

adidas Stan Smith tenisice

ADIDAS

Iako su prvenstveno bile dizajnirane za košarkaške terene, adidas Rivalry Low tenisice danas su veliki hit koji se nosi u gotovo svim prilikama. Posljednja verzija ove tenisice sadrži gornji dio od kože koji se "miješa" sa zagasitim naglascima, dok u valentinovskoj verziji ima isuptilno smještena srca s bočne strane.

image

adidas Rivalty Low tenisice

ADIDAS
Linker
27. travanj 2024 14:30