Luksuz i glamur

Red carpet report: Helen Mirren s plavom kosom i nevjerojatna haljina Elle Fanning

Film "Jeanne du Barry" francuske redateljice Maiwenn otvorio je 76. po redu Filmski festival u Cannesu.

Najveće zvijezde filmske industrije nalaze se na Azurnoj obali, na Filmskom festivalu u Cannesu koji se održava sve do 27. svibnja. Očekivano, već je prvi dan festivala donio spektakularan glamur na crveni tepih. Johnny Depp bio je jedna od glavnih zvijezda i veliki povratnik na red carpet. Naime, ovo je njegov prvi veliki projekt nakon prošlogodišnjeg suđenja protiv bivše supruge Amber Heard, a Depp im a glavnu ulogu Luja XV. u filmu "Jeanne du Barry", koji je na prvoj večeri festivala imao premijeru.

image

Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones i kćer Carys

VALERY HACHE AFP

Michael Douglas počasni je gost ovogodišnjeg festivala i na crveni tepih je stigao u društvu supruge i glumice Catherine Zete-Jones i 20-godišnje kćeri Carys Zete-Douglas - majka u crvenom i kćer u nježnoj bež haljini glase za jedne od bolje odjevenih dama večeri. Puno pažnje privukla je i oskarovka Helen Mirren, u nebesko plavoj haljini dizajnera Del Corea, s kojom je uskladila i boju kose.

image

Helen Mirren u plavoj Del Core kreaciji

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

"Mislim da ne bi trebala postojati pravila vezana za izgled i srećom, sve ih je manje i manje. Odrastala sam u svijetu punom pravila koja su se mahom odnosila na žene i njihov izgled, a zatim su se pojavili ljudi poput Madonne i srušili ih. Pravila su tu da bi se rušila", kazala je Mirren.

image

Elle Fanning u haljini Alexander McQueen

VALERY HACHE AFP

Dozu glamura na crveni tepih donijela je glumica Elle Fanning, kao jedna od najbolje odjevenih u raskošnoj custom made Alexander McQueen haljini od tila sa sjajnim kristalima i srebrnim perlama koje su krasile korzet u obliku cvijeta. Uma Thurman izgledala je sjajno u Dior kreaciji, dok je Naomi Campbell nosila Celine haljinu koja je izgledala kao tekuće srebro, a dugu kosu je nosila jednostavno puštenu i potpuno ravnu, što je pristajalo cjelokupnom izgledu. Uz raskošne kreacije, treba izdvojiti i Cindy Brunu, koja je umjesto haljine nosila odijelo kariranog uzorka koje je ukrašeno dodatkom od crnog tila.

image

Naomi Campbell u Celine haljini

VALERY HACHE AFP
image

Alessandra Ambrosio

VALERY HACHE AFP
image

Uma Thurman u Dior haljini

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
image

Emilia Schuele

VALERY HACHE AFP
image

Charlotte Casiraghi

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
image

Cindy Bruna u Act N1outfitu

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
Linker
23. travanj 2024 22:27