Ikona stila

Povratak resica i krokodilskog uzorka: Zendaya privlačila poglede u senzacionalnoj Cavalli haljini

Američka glumica i inače oduševljava svojim modnim kombinacijama, a za to je uvelike zaslužan i njezin stilist Law Roach s kojim surađuje već godinama. Riječ je o stilistu koji je u svojoj bogatoj karijeri surađivao s mnogim drugim slavnim damama od kojih je jedna i legendarna pjevačica Celine Dion.

Kada je riječ o Zendayi, dobro osmišljeni lookovi nisu iznimka, nego pravilo. Upravo je to ova stylish 27-godišnjakinja potvrdila i na Green Carpet Fashion Awardsima u Los Angelesu kada se pojavila u senzacionalnoj svilenoj haljini od šifona s uzorkom krokodilske kože i zanimljivim detaljima resica modne kuće Roberto Cavalli. Zapravo je riječ o kreaciji iz njegove kolekcije za proljeće/ljeto 2011. godine, a američka glumica outfit je dodatno upotpunila nanizanim narukvicama te minimalističkim okruglim dijamantnim naušnicama.

image

Zendaya je izgledala senzacionalno u haljini modne kuće Roberto Cavalli iz kolekcije za proljeće/ljeto 2011. godine

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Zendaya i inače oduševljava modnim kombinacijama, a za to je uvelike zaslužan i njezin stilist Law Roach s kojim surađuje već godinama. Riječ je o modnom stilistu koji je u svojoj bogatoj karijeri imao prilike surađivati s mnogim drugim slavnim damama od kojih je jedna i legendarna pjevačica Celine Dion. Iako Zendaya nosi kreacije brojnih poznatih modnih kuća, to nije oduvijek bio slučaj.

Kako je njezin stilist otkrio u intervjuu za Vogue, na početku karijere gotovo nitko nije želio surađivati s njom zbog čega im je bilo izrazito teško pronalaziti outfite za crveni tepih. Sada, naravno, zahvaljujući njezinom planetarnom uspjehu to više nije slučaj, a Zendaya i Roach zajedno redovito oduševljavaju odabirom osebujnih izdanja.

Od robotskog odijela s potpisom poznatog francuskog dizajnera Thierryja Muglera starog gotovo 30 godina pa sve do senzacionalne bijele haljine s odvažnim izrezima i zlatnim detaljima modne kuće Stéphane Rolland, glumica se profilirala u pravu modnu ikonu čijim se fashion izdanjima uvijek iznova oduševimo.

image

Zendaya je velika ljubiteljica futurističkog dizajna, a to je dokazala kada je na premijeri filma "Dune: Part Two" nosila robotsko odijelo Thierryja Muglera iz 1995. godine

STUART HARDY/ABACAPRESS.COM/ABACA PRESS/PROFIMEDIA STUART HARDY/ABACAPRESS.COM/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Njezina suradnja s Roachom zapravo je započela 2011. godine, kada je tadašnja Disney zvijezda imala samo 14 godina i tražila idealnu kombinaciju za premijeru dokumentarca "Never Say Never" Justina Biebera. Nekoliko godina kasnije njihov rad na njezinom modnom izričaju doveo je Zendayu do titule ikone stila, a čak i kada je otišao u mirovinu, Roach je i dalje nastavio raditi s njom.

Linker
23. travanj 2024 22:10