CHIC STIL

"Polumjesec" torbica francuskog brenda osvojila je žene diljem svijeta

Jedan od omiljenih francuskih brendova Soeur ima torbicu koja pristaje gotovo svakoj modnoj kombinaciji i posljednjih dana je pravi hit na društvenim mrežama

Društvene mreže često najavljujU ono što je ili će tek biti u trendu. Kada vidimo trendseterice koje nerijetko nose iste komade, to uglavnom znači kako će se upravo taj model jakne, kaputa ili torbe u rekordnom roku ‘‘razgrabiti‘‘ s polica trgovina i postati ‘‘must have‘‘ komad sezone.

Ako je za vjerovati slavnim influencericama i trendsetericama, u ovom se trenutku to događa s torbom u obliku polumjeseca. Riječ je o modelu torbice francuskog brenda Soeur, a samo ime brenda u prijevodu znači ‘‘sestra‘‘. Riječ je o brendu kojeg su 2008. godine osnovale dvije sestre, Domitille i Angélique Brion, a glavna vizija im je bilo kreiranje ženstvene garderobe koji odgovara francuskom stilu.

Stoga nimalo ne čudi kako je upravo Soeur jedan od omiljenih među Parižankama, ali i svim ostalim ljubiteljicama ovakvog stila. Brend je prepoznatljiv po funkcionalnom, chic i minimalističkom dizajnu koji svojom zanimljivom estetikom doslovno obara s nogu.

Torbica koja se može nositi i na ramenu, ali i kao crossbody prepoznatljiva je po asimetričnom obliku koji podsjeća na polumjesec. Iako je neutralne boje, metalik i zlatni detalji kojima je torbica ukrašena daju joj dozu profinjenosti i elegancije, prepoznatljive za ovaj francuski brend.

‘‘It‘‘ torbica Winona koja će mnogima obilježiti ovu sezonu izrađena je od janjeće kože i dolazi u dvije boje: konjak i tamnosmeđoj, a njezina cijena iznosi 395 eura.

S obzirom na to da se radi o jednostavnom i klasičnom, a istovremeno upečatljivom modnom dodatku, ova statement torbica pripada komadima u koje se uistinu isplati uložiti. Model u koji smo se i mi zaljubili već na prvi pogled možete kupiti na njihovoj službenoj web stranici.

image

Foto: Soeur

SOEUR
image

Foto: Soeur

SOEUR
image

Foto: Soeur

SOEUR
Linker
22. travanj 2024 15:14