Statusni predmet

Trenirka i najskuplja torbica na svijetu: O looku Georgine Rodriguez u Veneciji svi pričaju

Influencerica i WAG-sica pojavila se na premijeri filma u Veneciji, a prije crvenog tepiha svi su zapazili njezinu rijetku torbicu.

Slavne zvijezde ove godine na Filmski festival u Veneciji pristižu "na kapaljku", pa poznatih lica iz Hollywooda gotovo i da nema. Zbog štrajka koji i dalje traje glumci i glumice odbijaju posjetiti festival, no zato pristižu lica iz ostalih branši. Posljednja koja je viđena kako pristiže taksijem, a zatim i na crvenom tepihu je Georgina Rodriguez.

Supruga nogometaša Christiana Ronalda stigla je i pobrinula se da odmah privuče svu pažnju na sebe. Zapravo, na svoju torbicu jer je rijetki i luksuzni primjerak torbe koju je nosila u rukama bila glavna zvijezda. Georgina je spojila vrećastu trenirku i korzet crne boje s visokim cipelama i sunčanim naočalama u stilu nultih godina, a kombinaciju je "podignula" s dijamantima oko ruke i Hermes Diamond Himalaya Birkin torbicom, jednom od najpoželjnijih modela koji je rezerviran samo za VIP klijentelu.

image
COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image
COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Cijena ove torbice u Hermes butiku iznosi između 42 i 60 tisuća eura, a na aukcijama njezina cijena doseže cijenu od vrtoglavih 280 tisuća eura. Za tu cifru prodana je 2022. godine i smatra se najskupljom torbom na svijetu. Inače, nije poznat točan broj proizvedenih primjeraka, no zna se da je riječ o vrlo rijetkom modelu. Nosi ime po impresivnim planinskim vrhovima, rađena je od krokodilske kože, a svaki model ručno je bojan kako bi realistično prikazala snijeg na vrhovima Himalaje.

image

Georgina Rodriguez

MANUELE MANGIAROTTI/IPA-AGENCY/SHUTTERSTOCK

Vlasnice skupocjenog modela su i Jennifer Lopez, sestre Kardashian, Victoria Beckham - jedna od prvih zvijezda koja je nosila slavnu torbu. Georgina Rodriguez kasnije je promijenila outfit i zamijenila crni look s elegantnijom drapiranom haljinom ombre uzorka, modne kuće Ferragamo, a na crvenom tepihu odlučila se za look inspiriran glamurom Hollywooda pa je pozirala u crvenoj kreaciji s bijelim opera rukavicama te dijamantima oko vrata.

image

Stigla je na premijeru filma Enea

CINZIA CAMELA/LIVEMEDIA/SHUTTERSTOCK
Linker
24. travanj 2024 20:15