MUST HAVE

Ovi modeli torbica dominiraju ove sezone: Pronašli smo prijedloge za svaki budžet

Od torbica u obliku polumjeseca, metalik komada pa sve do oversize modela koji se vraćaju na velika vrata, u nastavku vam donosimo sve trendove torbi za sezonu jesen/zima koje možete nabaviti već danas.

Torbica je, bez sumnje, jedan od modnih dodataka koji upotpunjava apsolutno svaki outfit te može podići bilo koju kombinaciju. Bez obzira na to tražimo li ‘‘onu savršenu‘‘ za poslovne, svečane ili svakodnevne prilike, torbica je svakako komad bez kojeg ne možemo. Velike, male, mini... Na tržištu doista ima svega pa svatko može pronaći nešto za sebe.

Od torbica u obliku polumjeseca koje već neko vrijeme dominiraju modnom scenom, preko manjih metalik komada pa sve do ponovno popularnih oversize torbi, u nastavku vam donosimo sve trendove ovog neizostavnog modnog dodatka za sezonu jesen/zima koje možemo nabaviti već danas.

image

U trendu su ove sezone upečatljive torbice u obliku polumjeseca, a naročito su popularne one metalik sjaja

LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

Torbice u obliku polumjeseca

Ovaj oblik torbice već je neko vrijeme popularan u svijetu mode, a zahvaljujući svojoj čvrstoj formi i čistim linijama odlično pristaje poslovnim kombinacijama, jednako kao i onim nešto elegantnijim.

Torbice u obliku polumjeseca hit su još od kraja prošle godine kada su je isfurale mnoge poznate trendseterice i manekenke poput Emily Ratajkowski, Gigi Hadid te Hailey Bieber. Osim toga što su iznimno praktične, zahvaljujući zanimljivom dizajnu mogu osvježiti svačiji outfit, bez obzira na to radilo se o dnevnom looku ili večernjem izlasku.

image

Svjetlucava torba za nošenje na ramenu Zara (19,95 eura), Torba metaliziranog izgleda Zara (22,95 eura), Crvena kožna torba sa zakovicama Zara (119,00 eura), Crna ovalna torba preko ramena Zara (19,95 eura)

ZARA

Clutch torbice

Upečatljiva clutch torbica koju je proslavila Carrie Bradshaw ponovno se vratila u modu. To ne čudi jer se radi o modelu torbice koja u svakoj prilici izgleda elegantno te se s lakoćom uklapa u svačiji stil. Iako su novi modeli ove torbice ‘‘osvježeni‘‘ pomalo drugačijim siluetama i detaljima, i dalje su zadržali onaj bezvremenski štih koje su imali 2000-ih kada su tek izašli na tržište.

image

Torbica sa zakovicama Zara (17,95 eura), Srebrna torbica Metropolis mini Furla (244,00 eura), Zelena clutch torba Bottega Veneta (733,52 eura), Ružičasta clutch torbica s cirkonima Replay (78,97 eura)

ZARA/FURLA/BOTTEGA VENETA/REPLAY

Oversize torbe

Ove su sezone ponovno ‘‘it‘‘ modeli prepoznatljive oversize torbe čiji povratak je razveselio mnoge. Pogotovo nakon što su već neko vrijeme svijetom mode vladale mikro torbice u koje gotovo ništa nije stalo.

Velike torbe savršene su za sve one koji sa sobom vole nositi mnogo stvari jer su praktične i prostrane. Nakon što je manekenka Kendall Jenner viđena kako nosi oversized Bottega Veneta torbu još 2021. godine, s velikim se uzbuđenjem čekao povratak ovog trenda. Iako se ovaj model najčešće nosi kao savršen modni dodatak dnevnom looku, svjetske trendseterice oversize torbe sve više nose i na nešto elegantnije kombinacije.

image

Crna prošivena satenska shopper torba Replay (135,00 eura), Bež velika torba Bottega Veneta (4,400 eura), Crna rokerska vrećasta torba Zara (39,95 eura), Bijela shopper torba od tehničke tkanine Zara (25,95 eura), Smeđa torba od umjetnog janjećeg runa Zara (39,95 eura)

REPLAY/BOTTEGA VENETA/ZARA
Linker
15. travanj 2024 15:36