Spremna za proljeće

Odlične modne kombinacije: Olivia Rodrigo svakodnevno oduševljava svojim outfitima

Slavna 21-godišnja pjevačica čini se jako dobro zna što joj stoji, a svoj mladalački stil kombinira s vječnim klasicima.

Olivia Rodrigo ovih dana ima pune ruke posla. Naime još od veljače je na svjetskoj turneji, a ovih je dana imala čak četiri koncerta zaredom u New Yorku. Američka glumica i pjevačica nerijetko oduševi svojim odjevnim kombinacijama, kako na sceni tako i izvan nje. Paparazzi čini se prate svaki njezin korak, pa smo u samo nekoliko dana vidjeli je u različitim kombinacijama. Paparazzi su je snimili dok je izlazila iz hotela u Greenwich Villageu. S obzirom na visoke temperature koje su vladale u New Yorku odučila se na lepršavo i prozračno i odjenula bijelu pamučnu haljinu ukrašenu preslatkim narančastim cvjetnim printom. Outfit je kombinirala parom kožnih čizama američke marke Frye, koje rado nose mnogobrojne zvijezda. Casual proljetni look zaokružile su crne sunčane naočale ovalnog oblika Les Specs. Rodrigo je poznata po tome kako voli vintage komade, a ovoga puta izabrala je crvenu torbicu modne kuće Coach koja je omiljena pripadnicima generacije Z.

image

Olivia Rodrigo na izlazu iz hotela u Greenwich Villageu

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ništa manje pozornosti nije izazvala samo nekoliko dana ranije. Naime, Olivia se odlučila za jednostavnu casual varijantu. Klasične crne Levi‘s traperice, plava majica i crni kaput s dvorednim kopčanjem izraelsko-američkog dizajnera Nili Lotan. Look je zaokružila crnom kapom, popularnim adidas sambicama, a sve je zaokružila već viđenim sunčanim naočalama, marke Le Specs.

image

Olivia Rodrigo odlazi na probu za koncert u Madison Square Gardenu u New Yorku

CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Zgodna 21-godišnjakinja rado bira i suknje, a ne samo haljine i traperice. Naime, fotografi su je uhvatili u kariranoj mini suknji koju je iskombinirala s vintage majicom s grafikom. Outfit je zaokružila crnim detaljima, uključujući torbu preko ramena JW Anderson, must-have Doc Martens Mary Jane cipelama i mačkastim sunčanim naočalama.

image

Olivia Rodrigo uživa u slobodnom danu s Conanom Grayem i prijateljicom

JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Njezina turneja koja je započela u veljači i imat će čak 57 datuma, krajem travnja stiže u Europu. Nama najbliže nastupat će u Münchenu, a posjetit će još dvadesetak europskih gradova.

Linker
16. travanj 2024 13:18